Primer pla de Lolita Flores.

Lolita es queda sense paraules en assabentar-se de l'esbroncada entre germanes

Lolita s'ha assabentat de l'enfrontament que han tingut les dues filles de Rocío Dúrcal

Lolita està al corrent de la discussió que han tingut les dues filles de Rocío Dúrcal, que ja fa més de quinze anys que va morir.

 

Va ser una cantant espanyola que va triomfar moltíssim a Mèxic i que era molt amiga de Lola Flores, la mare de Lolita. Per això, l'autora de la cançó 'Amor, amor' li està molt agraïda.

 

A més de cantant, Rocío Dúrcal també era actriu, Va treballar en pel·lícules com 'La chica del trébol', 'Amor en el aire', 'Me siento extraña' i 'La playa del amor', entre d'altres. Per aquest motiu, va ser una artista molt reconeguda pel públic espanyol i mexicà durant molts anys.

 

La vergonyosa actitud de les filles de Rocío Dúrcal

Amb motiu del setzè aniversari de la mort de Rocío Dúrcal, Sony Music té pensat fer una pel·lícula a partir de l'obra del periodista José Aguilar. El llibre es diu 'Volverte a ver' i parla de la vida de Rocío Dúrcal, tant privada com professional.

 

Primer pla de Lolita Flores fent mala cara
Lolita pateix molt per Carmen i Shaila | Antena 3

 

Pel que sembla, aquest fet ha turmentat la família Dúrcal, ja que ha provocat un enfrontament entre les dues filles de la cantant, Carmen Morales i Shaila Dúrcal. 'Diez Minutos' ha explicat a Lolita que les dues volen participar a la pel·lícula per a interpretar el paper de la seva mare. A més, ha afegit que «tant Carmen com Shaila estan fent el possible, per camins diferents, per a aconseguir el paper».

 

Des del principi, la productora tenia intenció que el paper de Rocío Dúrcal el fes la filla gran, Carmen Morales. Tot i això, vista la discussió, no ha descartat que a la pel·lícula hi puguin actuar les dues germanes. Cada una podria interpretar la seva mare en dues èpoques diferents. Carmen representaria la joventut, i Shaila, la maduresa.

 

Lolita, preocupada per l'enfrontament entre les dues germanes

Tot i que no és la primera vegada que les dues germanes tenen un conflicte, aquesta nova discussió ha sorprès els seus seguidors. Prèviament a això, havien fet les paus, i aquest últim mes, Shaila havia estat un suport fonamental per a la seva germana gran, que va tenir una petita crisi amb el seu marit.

 

Tot i això, aquesta ajuda ha quedat en l'oblit, perquè ara les dues filles tornen a estar enfrontades.

 

Lolita està molt preocupada per la situació que s'està vivint. La il·lusió de veure la millor amiga de la seva mare li ha marxat després de veure l'actitud de les dues germanes.

 

A més, la majoria dels fans de Carmen i Shaila han deixat de mostrar interès per la pel·lícula per la mateixa raó que la filla de Lola Flores.

 

L'estupenda relació que té la família Flores

Lolita, en canvi, no té aquests problemes a la seva família. Sempre hi ha hagut rumors sobre ells, però sempre han sortit ràpidament a desmentir-los. I això és el que ha passat més d'una vegada amb la seva filla, Elena Furiase, i la seva neboda, Alba Flores.

 

Molts mitjans de comunicació afirmaven que les dues cosines es portaven malament. Elles sempre han negat aquestes paraules, i fins i tot s'han enfadat amb la premsa.

 

Lola Flores i Elena Furiase
Lolita es porta molt bé amb la seva filla, Elena Furiase | GTRES

 

«No busqueu drama on no n'hi ha, ni n'hi ha hagut mai! Només busqueu l'escàndol, colla de mentiders!», va comentar la filla de Lolita. En aquell moment, l'actriu va assegurar que tenia una relació meravellosa amb la filla d'Antonio Flores.

 

Així mateix, una vegada la premsa va preguntar a Alba, cosina d'Elena, si es veuria capaç d'interpretar la seva àvia, Lola Flores. «No m'atreviria, i, a part, crec que no ho faria bé, perquè tinc una energia diferent. Jo crec que la que millor la interpretaria és la meva tieta Lolita, que és la que més l'ha mamat. Tots creiem que és la que més se li assembla», va assegurar l'actriu.