Pla del presentador Joaquín Prat al programa Cuatro al día

Joaquín Prat li explica a la seva parella que s'operarà

Joaquín Prat vol posar fi al seu problema definitivament

Joaquín Prat és un dels presentadors de Telecinco més rellevants de l'actualitat. I és que, després de la retirada temporal d'Ana Rosa Quintana, el valencià ha pres les regnes d' El programa de AR.

Tot i fer anys que presenta Cuatro al día i conduint El club social d'aquest matinal de Telecinco, la fama del periodista dins de l'empresa de Fuencarral ha augmentat des que ha començat a substituir la seva cap.

Joaquín Prat a 'El programa de Ana Rosa'
Joaquín Prat s'ha convertit en una de les cares més importants de 'El programa de AR' | Telecinco

Joaquín Prat, amb Ana Terradillos i Patricia Pardo, s'estan fent càrrec d'aquest format, mentre que Ana Rosa es recupera del seu càncer de mama. I, malgrat que la periodista vol tornar al seu lloc de treball, encara haurà d'esperar una mica més.

Tot i que sempre ha estat un home molt segur de si mateix, l'últim retoc estètic a què s'ha sotmès una de les cares més importants del nostre país li ha fet replantejar-se passar pel quiròfan.

Per a Joaquín Prat la seva imatge personal és molt important, per això no s'ho ha pensat dues vegades i li ha comentat a la seva parella un petit complex que fa anys que pateix en silenci.

Joaquín Prat podria estar molt a prop de passar pel quiròfan

Joaquín Prat sempre s'ha caracteritzat per la seva sinceritat i naturalitat davant de les càmeres. El presentador de Mediaset España mai no ha tingut objeccions a parlar sobre l'empelt capil·lar que es va fer fa alguns anys.

Ara, el valencià estaria disposat a tornar a passar per les mans d'un professional per acabar amb un problema estètic que fa anys que pateix.

Joaquín Prat rapant-se els cabells
Joaquín Prat va decidir posar-se cabells després de rapar-se en directe a Telecinco | Telecinco

Durant una de les emissions de El programa d'AR, Prat ha fet una confessió que ha deixat la seva companya Patricia Pardo sense paraules. Segons ha explicat el mateix periodista, hi ha alguna cosa a la cara que no l'acaba de convèncer.

Aquesta decisió ha nascut arran de sortir a la llum l'últim retoc estètic a què s'ha sotmès José Ortega Cano. El torero ha anat a una cínica per sotmetre's a un empelt de celles.

Amb aquest tractament, el marit d'Ana María Aldón ha aconseguit repoblar aquesta part del cos. I com s'esperava, Joaquín Prat no ha volgut deixar passar l'ocasió per assegurar que vol seguir els seus passos.

«La naturalesa m'ha dotat d'altres coses, però no de pèl a les celles», ha assegurat el presentador de Cuatro al dia. I és que, el periodista està convençut que aquest tractament donaria intensitat a la cara i «una mirada més profunda». «M'interessa molt», ha deixat clar.

Joaquín Prat i Patricia Pardo
Patricia Pardo no està gaire convençuda amb la decisió que ha pres Joaquín Prat | Telecinco

Per la seva banda, Patricia Pardo ha intentat treure-li aquesta idea del cap. La gallega ha assegurat que tothom està acostumat a veure'l amb les seves celles i que serà molt estrany quan aparegui amb la zona més poblada.

Però lluny de fer cas de la seva companya, Joaquín Prat està entossudit a seguir els passos del mestre. «No sé si m'ho hauria de retallar si creixés molt els cabells», s'ha preguntat en directe.