YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El missatge incomprensible que Isabel Pantoja va enviar a la filla de Kiko Rivera

El cantant i DJ ha revelat el contingut del missatge en una exclusiva

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
El missatge incomprensible que Isabel Pantoja va enviar a la filla de Kiko Rivera| Europa Press

Des que Kiko Rivera decidís parlar alt i clar dels tripijocs econòmics de la seva mare (Isabel Pantoja), no té relació amb ella. Fa tres mesos va ser quan, en sentir-se enganyat per la seva progenitora, va optar per concedir una entrevista a Mila Ximénez explicant-ho tot. I després d'aquesta va arribar l'especial 'Cantora, la herencia envenenada'.

Des de llavors, no han tornat a parlar-se, la tensió va en augment i la 'tonadillera' no li ha donat explicacions al seu fill. Per això, aquest ha decidit concedir una nova exclusiva a la col·laboradora de 'Sálvame'. Una exclusiva en la qual, entre altres coses, ha revelat el 'peculiar' àudio que la cantant va enviar a la seva neta pel seu aniversari.

Isabel Pantoja felicita pel seu aniversari a la seva neta Ana

El passat mes de desembre va ser quan Ana, una de les filles de Kiko Rivera i Irene Rosales, va complir 5 anys. El fet que el DJ i Isabel no tinguessin relació, va fer que la 'tonadillera' no es traslladés a veure la seva neta en aquesta important data.

No obstant això, sí que va decidir felicitar-la a través d'un àudio que va enviar per WhatsApp a la seva nora. Un àudio que es va revelar que no havia estat apropiat i que hauria provocat l'enuig de la mare de la petita.

Així, Irene, ha explicat a 'Viva la vida', que aquesta felicitació no havia estat la correcta, dient: «Jo m'hauria limitat a dir 'Felicitats, la meva nena. T'estimo molt, i poc més. Ho hauria fet d'una altra manera. Hauria enviat una altra mena d'àudio, com es mereix una petita de cinc anyets».

Kiko Rivera revela el contingut de l'àudio de la seva mare

Ahir és quan va sortir publicada la nova entrevista de Kiko Rivera per a la revista 'Lecturas', en la qual no ha dubtat a parlar del famós àudio que la seva mare va enviar a la seva neta. A aquesta qüestió, ha manifestat: «No ho he volgut escoltar. No estic capacitat. M'enfadaria encara més».

Això sí, ha reconegut que la seva dona li ha explicat el contingut del missatge d'Isabel Pantoja. Per això, ha revelat el que la 'tonadillera' li diu a la nena: «Si la teva mare té temps entre tele i tele, que et posi aquest àudio». Aquest comentari ha enfadat molt al DJ i ho ha manifestat dient: «A una nena de cinc anys no li pots parlar així!». No obstant això, la part de la felicitació que més ha fet enfadar Kiko ha estat la que exposava: «Soc la teva àvia, la qual creuen que està morta. He ressuscitat!».

Tan molest es troba per aquestes paraules que, sense pèls a la llengua, Rivera ha dit: «Em sembla fora de lloc. Em vaig enfadar». I és que considera que aquestes no eren oportunes en parlar de mort quan, precisament, acabava de morir el pare d'Irene Rosales.

La resposta a l'àudio d'Isabel Pantoja

En aquesta exclusiva que ens ocupa, el DJ ha confessat que, malgrat l'inapropiat de l'àudio d'Isabel Pantoja, aquesta va obtenir una educada resposta. Així, ha explicat que la seva dona va animar a fer que la petita Ana enviés un missatge a la seva àvia agraint la felicitació.

Un missatge que va fer que la 'tonadillera' respongués amb un altre: «El següent àudio de la meva mare ja era plorant. No s'esperava que la seva neta li anés a contestar després d'aquest missatge tan horrible que va enviar. La meva filla no s'ho mereixia!».

En aquest punt i per concloure l'assumpte, Kiko Rivera ha volgut exaltar a Irene i a aquest detall que va tenir, dient: «La meva dona és meravellosa (...). Aquesta és una lliçó que ella li ha donat a la meva mare».


Comentaris

envia el comentari