Primer pla d'Isabel Pantoja plorant

Isabel Pantoja ja no vol saber res de Kiko Rivera: «S'ha acabat per sempre»

La tonadillera tanca tota porta a una possible reconciliació amb el seu fill

Isabel Pantoja s'ha cansat i ha tancat completament les portes al seu fill. El conflicte semblava lluny de solucionar-se, però ara ja és impossible. Les últimes declaracions de Kiko Rivera a 'Planeta Calleja' han estat la gota que ha fet vessar el got per a la tonadillera.

El cantant va arribar a culpar la seva mare de les seves addiccions, cosa que per a ella ha estat el cim. Fonts properes a Pantoja destaquen que hauria quedat «absolutament escandalitzada amb les seves declaracions».

«Per ella, la relació amb el seu fill s'ha acabat del tot», ha manifestat al seu entorn. Malgrat tot, semblava que després de la mort de la senyora Ana tots dos s'havien apropat.

Segons explicava el mateix Kiko en una exclusiva, s'havien abraçat i promès arreglar les diferències.

Kiko Rivera i Isabel Pantoja s'apropen, pero amb una condició
Kiko Rivera i Isabel Pantoja no tenen intenció d'arreglar les diferències. | GTRES

A l'hora de la veritat, la tonadillera es veia incapaç d'assumir els seus errors i seure a parlar amb «el seu petit de l'ànima», cosa que provocava un nou distanciament. Un distanciament que ja sembla definitiu.

Sembla que Isabel «no permet que parlin sobre Kiko ni que l'aconsellin sobre què ha de fer per reconciliar-s'hi».

Kiko Rivera i Jesús Calleja
Kiko Rivera i Jesús Calleja. | GTRES
Un punt i a part amb què deixa clar que per a ella s'han acabat les bones paraules. Al seu torn, qui sembla que està cada cop més a prop de la seva mare és la seva filla Isa.

Entre altres coses, el marit d'Irene Rosales confessava a Jesús Calleja durant el viatge al Nepal que la depressió que pateix és a conseqüència del consum de drogues.

Kiko Rivera, arruïnat fins a dues vegades per culpa de les seves addiccions

«En determinats moments de la meva vida, i per això ve en gran part la meva depressió, era addicte a les drogues», confessava l'artista.

«Vaig començar a consumir-ne amb 17 o 18 anys i he arribat a prendre fins a quatre i cinc grams al dia», ha arribat a revelar. «La meva mare se'n va assabentar fa tres o quatre anys, quan la meva dona ja no va poder més i li va trucar».

En aquell moment tan delicat, Irene no va sentir el suport de la sogra, sinó tot al contrari. Es va veure sola batallant per la salut del marit.

Kiko insistia que ell sempre s'ha comportat com una persona qualsevol, «amb la diferència que tenia una càmera a sobre. Sortia un divendres i apareixia l'altre divendres», va confessar a Calleja.

No només això, sinó que també ha parlat de la gran quantitat de diners que ha arribat a malgastar.

Kiko Rivera mira fixament a càmera amb un lleuger somriure.
Kiko Rivera mira fixament a càmera amb un lleuger somriure. | GTRES

Va arribar a guanyar fins a 25.000 euros per nit i per assistir a esdeveniments on es feia «quatre fotos», el cantant no donava cap valor als diners.

Segons explicava el mateix Kiko, eren uns diners que es gastava en els bolos i podia tornar perfectament sense res a casa.

Motiu pel qual s'ha arruïnat moltes vegades. «No m'ha passat una vegada, sinó dues. M'he arruïnat dues vegades».

«Als 18, fins als 22 o 23. Després vaig dir: «Tornem a l'embolic, ja no em passa més!», però em vaig tornar a arruïnar. Jo hauré guanyat i perdut, a la meva vida, entre set i vuit milions d'euros», reconeixia el fill d'Isabel Pantoja.

«Com es gasten 100.000 euros en un cap de setmana?», preguntava impactat Jesús Calleja sense creure-s'ho.

Isabel Pantoja i Kiko Rivera
Kiko Rivera no va deixar en molt bon lloc la seva mare al programa de Jesús Calleja. | Europa Press

«Molta festa, estupefaents sense parar. Anava amb 25 amics o 30, arribava un cap de setmana i els deia: «On voleu anar?». Tot putes, festa, tot. És una cosa del meu passat que ara explico amb normalitat», explicava.

«Dèiem: «Anem a Londres», i pagava els avions, els hotels, els sopars, les festes i em podia gastar 60.000 euros. Quan els diners t'arriben fàcil, t'ho gastes fàcil. Pot ser que hi hagi gent s'ho ha passat molt bé en aquest país, però ningú millor que jo», declarava.

Uns excessos que ara passen factura i que no vol tornar a repetir.