La venjança que pot estar preparant Isabel Pantoja contra el seu fill: molts milions

L'advocada Montse Suárez ha advertit a Kiko Rivera dels problemes que podria ocasionar-li la seva mare

Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres
Kiko Rivera i Isabel Pantoja fa mesos que no parlen | Europa Press

Encara que Kiko Rivera té ara mateix a la butxaca a pràcticament tot Espanya, 'gràcies' a la guerra que està protagonitzant amb la seva mare Isabel Pantoja, la situació podria revertir i, encara que comptés amb el suport de la gent, la seva situació econòmica podria canviar i no precisament per a bé.

Gràcies a les seves aparicions televisives hem pogut saber que ocupa el lloc de víctima, amb una herència pertanyent al seu pare Paquirri i que no se li hauria lliurat. Però, no només això, sinó que, a més, les proves que està aportant indiquen que aquesta herència pel camí hauria anat perdent valor a conseqüència dels presumptes moviments que hauria realitzat la seva mare, quan aquesta exercia com usufructuària d'aquest capital.

El cantant ha anunciat que s'està documentant, reunint el màxim de proves per a demostrar que no se li va lliurar la seva herència i, a més, està parlant amb diversos advocats per conèixer els seus drets davant el que s'està convertint en la traïció familiar més gran de la història.

Segons sembla, el nivell de vida d'Isabel Pantoja des que va morir Paquirri ha fet que el capital de l'herència hagi anat disminuint i ara li serà impossible al seu fill recuperar la seva part d'aquest import, ja que segurament les arques tenen tan pocs diners que ja no queda ni la meitat del que hi havia.

Davant d'això, 'Sálvame' ha comptat amb l'assessoria de l'advocada televisiva Montse Suárez, la mateixa que ha acudit al plató per advertir Kiko Rivera d'un possible gir de guió i que, a més de deixar-ho lluny de gaudir de la seva herència, podria convertir-se en el major dels seus problemes econòmics, deixant-li fins i tot en la pitjor de les ruïnes mai explicades.

Isabel Pantoja podria deixar a Kiko Rivera en números vermells

L'advocada del programa ha admès que la 'tonadillera' podria deixar que el seu fill carregués amb el mort, ja que cal recordar que Isabel Pantoja és posseïdora del 52% de la propietat de Cantora, mentre que a Kiko Rivera li pertany el 48% de la propietat. Si la cantant morís sense haver deixat testament, a més del 48% de l'herència del seu pare, Kiko també hauria de carregar amb la part de l'herència de la seva mare i que només es repartiria amb la seva germana Isa Pantoja.

Si es demostrés que Cantora arrossega grans deutes, Kiko no heretaria una finca per gaudir, sinó que a més hauria de carregar amb el deute i podria estar embargat de per vida. Davant d'això, Montse Suárez li ha donat diferents solucions per si això acaba passant.

La primera de les solucions seria sotmetre la casa a una subhasta pública. Això li faria perdre la casa per complet, però el deixaria totalment lliure del deute. Sigui com sigui, aquesta solució seria molt dolorosa per a l'hereu, ja que és sorprenent veure els diners que s'ha pastat a casa i que ara no li quedi més opció que subhastar tot i quedar-se sense res.

La segona opció i que passaria si Isabel Pantoja seguís en vida i no volgués vendre la seva part de la casa, Kiko Rivera podria arrendar el seu 48% de la llar, fent entrar en Cantora a una família que podria gaudir del jardí de la Pantoja, de la piscina i de tots els voltants de la llar, ja que la casa també li pertany a l'empresari. D'aquesta manera, pressionaria a Isabel Pantoja perquè acabés venent la casa i poguessin fer passar la quantitat econòmica corresponent a la venda d'aquesta coneguda finca.

Finalment, Rafa Mora ha afirmat que el seu amic té la intenció d'arribar al final de tot aquest camí i que, si això implica demandar a la seva mateixa mare, ho acabarà fent. El temps decidirà si la família Pantoja-Rivera segueix enemistada o si és possible acabar arribant a un acord i recuperant la unitat familiar. Només hi ha una peça que falta per encaixar en aquest mosaic. On se situarà Isa Pantoja quan surti del concurs en el qual està participant?


Comentaris

envia el comentari