Isabel Pantoja no està arruïnada i hi ha proves: els cotxes de luxe que té a casa

La cantant té diversos cotxes a la seva disposició i que estarien valorats en milers d'euros

Isabel Pantoja amb ulleres de sol dins d'un cotxe
Isabel Pantoja segueix reclosa a Cantora| GTRES

En els platós de televisió no es parla d'altra cosa que no sigui l'economia d'Isabel Pantoja i els problemes familiars que està destapant la milionària herència de Paquirri. Tot i que fins ara s'ha parlat de l'alt nivell de vida de la cantant, posant com a exemples alguns dels luxes que s'ha permès com gastar-se dos mil euros comprant maletes de viatge, deixar anar cent mil euros en concepte de texans i camises o comprant alhora desenes de parells de sabates, que cadascun val de mitjana quatre-cents euros.

Ara sembla que alguna cosa ha canviat i que la 'tonadillera' estaria intentant mostrar una vida molt més austera, que serviria per mostrar públicament que el seu difunt marit no li va deixar un panorama econòmic tan pròsper.

El que està clar és que la cantant sempre ha viscut molt bé i que el luxe ha sigut el seu company durant molt de temps, ja que gràcies al seu treball i a l'ocupació de les seves parelles s'ha pogut permetre certs privilegis que no estan a l'abast de tothom.

Ara, quan només es parla de l'herència de Paquirri, 'Sálvame' s'ha fixat en un detall molt concret de l'economia de la 'tonadillera', valorant un seguit de béns i que no estarien relacionats directament amb els diners que hauria pastat el torero.

Gràcies a una visita que ha realitzat avui mateix Agustín Pantoja a Medina-Sidonia, el poble on es troba Cantora, les càmeres han pogut registrar el vehicle amb el qual es desplaça i que seria només un dels nombrosos vehicles que disposarien al pàrquing de la finca, per a realitzar les poques sortides que fan fora del recinte.

El col·laborador de 'Sálvame', Kiko Jiménez i que per a tothom és sabut que és un gran coneixedor dels cotxes d'alta gamma, s'ha atrevit a quantificar el preu de la flota d'Isabel Pantoja i del seu germà Agustín Pantoja.

La cantant posseiria mínim quatre cotxes a la seva disposició

El xicot de Sofía Suescun ha dit que el cotxe que ha fet servir Agustín Pantoja per anar a comprar el pa podria costar uns 30.000 o 40.000 euros, ja que es tracta d'un vehicle híbrid amb unes comoditats úniques i que, per tant, es notarien a la factura final d'aquest.

Rafa Mora ha afirmat que a Cantora també hi ha un 'Range Rover' d'uns 500 CV i que en el mercat podria estar venent-se per uns 130.000 euros, situant-se aquest el cotxe de major cost de tots els que té la cantant.

La flota tindria dos cotxes més. El primer d'ells el 'Mini' que utilitzava Agustín per anar a buscar a Isabel Pantoja en els seus permisos penitenciaris, aquest està valorat per uns 40.000 euros. Finalment, la cantant també tindria a la seva disposició un 'Volvo' que valdria 10.000 euros més que el 'Mini', posant el seu preu total en els 50.000 euros aproximadament.

En total, la flota de vehicles de la Pantoja tindria un preu total d'uns 300.000 euros, uns diners que podrien ser crucials per a la cantant si finalment el seu fill l'acaba demandant i ha de fer front a pagaments que no tenia previstos fer.

Així tot, aquests diners no serien suficients per satisfer la quantia econòmica que hauria de desemborsar la 'tonadillera' al seu fill Kiko, ja que les quantitats que es comenten als platós són milionàries, deixant molt poques opcions a la cantant de poder solucionar-ho de manera ràpida, tret que finalment es demostri que té els diners que li correspon al seu fill i que per tant, no n'ha fet un mal ús, tal com s'està insinuant en televisió.

Cal recordar que, de moment, l'única que no ha parlat ha sigut la mateixa Pantoja i es desconeix si ho acabarà fent o si esperarà a les reaccions judicials que puguin acabar arribant si no aconsegueix arribar a acords amb el seu propi fill i amb els germans d'aquest.


Comentaris

envia el comentari