Isabel Pantoja amb unes ulleres de sol negres

L'ultimàtum d'Hisenda a Isabel Pantoja: la data límit per pagar o l'embarguen

La 'tonadillera' deu a Hisenda més de dos milions d'euros

Es podria dir que Isabel Pantoja no està travessant el seu millor moment. Al conflicte amb el seu fill, Kiko Rivera, cal sumar-li el milionari deute que té amb Hisenda i que podria costar-li l'embargament de Cantora, la seva històrica finca. Fa diversos anys que la cantant deu diners a l'Agència Tributària, i, a jujtar per la seva actitud, no sembla molt disposada a pagar.

La 'tonadillera' continua aïllada a Cantora, allunyada del soroll mediàtic, però tot sembla indicar que en els pròxims dies haurà de viatjar fins a Madrid per intentar arribar a un acord després de rebre una notificació d'Hisenda. Segons ha informat 'Socialité', l'artista tindria fins a l'11 de març per abonar el deute que li reclamen, o es començaran a embargar els seus béns.

Un deute amb Hisenda de 2,5 milions d'euros

Segons ha informat María Patiño, el deute de l'artista puja a dos milions i mig d'euros, una quantitat a la qual cal afegir tot els diners que deu a diversos amics que, en el seu moment, van prestar-li diners per poder sortir de presó. En el cas que Hisenda procedeixi a l'embargament de Cantora, la part de la finca familiar que és propietat de Kiko Rivera no estaria afectada.

Malgrat tot, tal com va revelar Paloma García Pelayo a 'Sábado Deluxe', el possible embargament de Cantora està espantant els possibles compradors amb què Kiko Rivera ha contactat per a la venda de la seva part de la finca. Tot i això, sembla que el fill d'Isabel Pantoja sembla estar molt tranquil i no desisteix de la seva voluntat de vendre.

L'estranya actitud d'Isabel Pantoja

La veritat és que sorprèn l'actitud que Isabel Pantoja està prenent en aquest assumpte. Tot i que està a punt de perdre-ho tot, l'artista continua donant una aparença de total tranquil·litat, encara que són diversos els promotors que li ofereixen fer concerts, la cantant es nega per complet i tampoc es planteja l'opció de vendre la finca de Cantora per saldar tots els seus deutes.

L'estranya actitud d'Isabel Pantoja ha provocat que molts col·laboradors hagin començat a preguntar-se d'on treu els diners la 'tonadillera', si ja fa diversos anys que no treballa, mentre manté la senyora Ana i al seu germà Agustín.

Els problemes d'Isabel Pantoja s'acumulen

Després d'obrir una investigació, Hisenda ha sol·licitat els ingressos i despeses declarats per Isabel Pantoja en les seves empreses durant els últims anys a la recerca de possibles irregularitats, ja que es desconeix quina és l'actual font d'ingressos de la cantant. En aquest sentit, cal recordar que també ha de fer front al pagament de 70.000 euros després de perdre la seva demanda contra Las Mellis.

Així mateix, Isabel Pantoja està imputada per suposats delictes d'alçament de béns, insolvència punible, estafa i associació indeguda per un pagament irregular d'un deute a una empresa de Màlaga. En cas de no pagar a Hisenda abans de l'11 de març, l'artista podria perdre Cantora, valorada en 4,1 milions d'euros; El Rocío, una impressionant finca de 400 metres quadrats; un pis situat al barri sevillà de Los Remedios; i un espectacular àtic a Fuengirola.