Primer pla d'Isabel Preysler posant a un 'photocall'

Isabel Preysler assenyala la vertadera responsable de la seva ruptura

Isabel Preysler sap que ella ha tingut molt a veure amb aquest final

Isabel Preysler continua generant titulars després de l'exclusiva de la seva ruptura. La gelosia, el desgast d'una relació en què havia desaparegut la il·lusió del principi... Són molts dels factors que haurien desencadenat el final de la relació, ara ens hem assabentat d'un nou i inesperat gir :una altra dona.

Foto d'Isabel Preysler dins un cotxe
Isabel Preysler afrontarà un Cap d'Any sense parella | GTRES

Des que va saber de manera oficial, molts mitjans de comunicació n'han estat parlant. Alessandro Lequio, a El programa de Ana Rosa, va donar detalls inèdits. Per exemple, va dir que el Nobel estava «fart» de respondre preguntes sobre la vida amorosa de la filla d'Isabel Preysler.

Molt atent amb la filla d'Isabel Preysler

És cert que la filla d'Isabel Preysler és una persona mediàtica i que, durant els últims mesos, se n'ha parlat encara més. El seu nom està lligat a campanyes publicitàries a televisió, a les xarxes socials, a Masterchef Celebrity , a El Hormiguero ... A més, la crònica del seu desamor la va convertir en 'Trending Topic' tota la setmana a Espanya, una notícia que fins i tot va difondre la premsa internacional.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
A Tamara Falcó li ha sabut molt de greu la ruptura de Mario i la seva mare Isabel Preysler | GTRES

L'escriptor es va deixar entrevistar per Tamara Falcó per a la revista Vanity Fair l'any 2018, després de publicar el seu llibre La llamada de la tribu. Fins i tot va aparèixer a plató amb Isabel i la germana de Tamara, Xandra Falcó, sorprenent la marquesa de Griñón, que finalment es va alçar amb el premi del concurs culinari. També apareix a la docusèrie La Marquesa de Netflix, en què l'escriptor i Isabel Preysler viatgen a Nova York per acompanyar la marquesa a la desfilada de Carolina Herrera.

En aquest segon episodi, Tamara parla de la relació de la seva mare i de Vargas Llosa. «Ha estat una sort que la meva mare trobés un company de vida a aquesta edat. La veritat és que Mario ha resultat ser un company meravellós», diu.

El perfil intel·lectual de Vargas Llosa xoca amb aquesta realitat

Lequio explica que «Mario és un home amb una conversa extraordinària, té un Nobel i ha tingut una activíssima vida política... I totes les preguntes que se li feien als esdeveniments eren sobre les aventures i desventures de Tamara. Aquest senyor estava cansat d'aquesta absurda situació».

El col·laborador va assegurar que l'escriptor peruà no va pensar mai a formalitzar el seu vincle amb Isabel Preysler. «La senyora (Isabel Preysler) ha estat un caprici per a ell, res més que un caprici. No va tenir mai la intenció de casar-se amb la senyora, mai», va afirmar Alessandro.

Primer pla de Mario Vargas Llosa.
L'escriptor no va pensar mai a casar-se amb Isabel Preysler | GTRES

També recorda Lequio: «Sempre vaig dir que no es casarien i que per a Mario no seria l'última. El temps m'ha donat la raó».

El final de la relació entre Isabel i Mario afecta també Tamara per l'afecte i els anys de convivència compartits. Si tenim en compte que a mitjans d'any Isabel i Mario van estar distanciats, la decepció amorosa de Tamara tampoc no va propiciar un acostament. La jove es va refugiar a la seva mare en els moments més difícils, temps en què Isabel hauria estat bolcada de ple en la seva filla.

Al programa Lazos de Sangre, Tamara es referia al seu pare i el compara amb qui fins ara era parella de la seva mare. «Era com un nen petit fins i tot quan va morir, i no em refereixo a immadur, em refereixo a aquesta curiositat. De fet, en alguns aspectes, Mario em recorda molt a ell perquè també ha conservat això», explicava Tamara.

Mario es va veure esquitxat pel drama Tamara-Onieva, i va ser preguntat pels mitjans: «Jo no opino», va dir a Europa Press després de conèixer-se la ruptura. Passades unes setmanes el van tornar a interrogar: «Tamara està molt més tranquil·la. Acaba d'estar a Lourdes i ara ha tornat i està molt contenta i tranquil·la», reconeixia després del pelegrinatge de Tamara.

Aquesta exposició mediàtica, però, incomodava el premi Nobel, més acostumat a respondre qüestions més, com a mínim, intel·lectuals. Hagin estat la gelosia, el desgast o la negativa de l'escriptor a casar-se, la veritat és que Isabel Preysler tanca 2022 amb una de les ruptures més sonades de l'any.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp