Muntatge d'Isabel Preysler i Tamara Falcó

Isabel Preysler, en xoc en saber que Tamara Falcó ha revelat la notícia de l'embaràs

Isabel Preysler ja sap què hi ha de cert als rumors

Isabel Preysler és conscient que Tamara Falcó, la seva quarta filla, ha estat notícia constant les últimes setmanes. El motiu és que han aparegut informacions sobre el seu futur casament amb Íñigo Onieva i, fins i tot, sobre una possible ruptura. I a tot això cal afegir que també s'ha parlat d'un embaràs.

Però ara totes aquestes qüestions s'han aclarit de manera contundent. Sí, perquè la noia no ha dubtat a parlar per a la premsa de manera clara i directa.

▶️ Vídeo del dia

Isabel Preysler descobreix què n'és del matrimoni

La parella de Mario Vargas Llosa ha vist que Tamara ha acudit a la presentació de l'última col·lecció de joies de Tous. Allí, a més de posar per als mitjans, ha parlat amb els periodistes acreditats que li han preguntat sobre la seva vida sentimental.

Com recull Chance, s'ha volgut saber si es casarà o si directament ja no està amb el seu xicot. Davant això ha respost que «No confirmem que estiguem compromesos. Caldria parlar amb Íñigo per preguntar-li quan ha passat exactament la proposta, perquè jo no hi era. [...] La periodista en qüestió sembla que tenia moltíssimes dades i semblava força verídic. Jo la veritat és que no m'he assabentat de gaire, perquè vaig apagar el mòbil després de rebre una allau de dades sobre el compromís».

Fotomuntatge de Tamara Falcó, Isabel Preysler i Íñigo Onieva
Isabel Preysler ha vist com la seva filla ha desmentit la boda amb el seu xicot | LA NOTICIA DIGITAL

En aquest punt se li ha preguntat sobre les informacions que indicaven que la segona temporada de la sèrie giraria al voltant dels preparatius de l'enllaç. Sobre això, ha contestat: «També s'ha dit això? Tinc la reunió amb Netflix la setmana que ve. No sé si hi haurà segona temporada, no hem arribat a cap acord».

Això sí, ha deixat clar que quan es casi espera que la cerimònia «sigui molt romàntica. Me la imagino amb tots els meus amics i amb la meva família, amb les meves amigues plorant. Jo no ploraré perquè no estaré igual de mona a les fotos».

Les notícies que indicaven que havia trencat fa uns dies amb el noi també les ha desmentit a la seva manera. I és que ha dit que «Normalment em ve una informació positiva i després una altra de ruptura».

Com no podia ser d'una altra manera, Isabel Preysler ha vist els periodistes voler saber què hi ha de cert als rumors que indicaven que la seva filla estava buscant l'embaràs. Una qüestió sobre la qual Falcó ha manifestat: «Aquests rumors ja són una mica insultants, no sé com prendre-me'ls». Preysler pot estar tranquil·la, això sí, perquè la noia vol donar-li nets arribat el moment. Ha deixat clar que sí que li agradaria tenir un nadó.

Tamara Falcó, Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un garatge
Isabel Preysler sap que la seva filla la vol fer àvia | GTRES

Isabel Preysler, encantada per veure la seva filla feliç

Isabel Preysler ha vist la seva quarta filla somrient davant dels mitjans, resolent rumors i fins i tot parlant de temes de màxima actualitat. Així, s'ha referit a la mort de la reina britànica: «En saber de la seva mort és com si perdéssim algú que realment coneixem. Hem crescut tots amb ella i la veritat és que és una pena».

«És una generació fantàstica que ja es perd, però ella també havia de descansar una mica».

Foto de Tamara Falcó a la presentació de Tous
Tamara ha aprofitat la presentació de Tous per aclarir dubtes sobre la seva vida | Europa Press

Sobre l'arribada al tron del fill de la monarca, Carles III ha exposat: «És un senyor elegantíssim i fantàstic. Jo crec que ha tingut tan bon exemple amb una gran reina que ho farà molt bé».