Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa

Isabel Preysler i Vargas Llosa se separen: «Posem punt final a la relació»

Isabel Preysler ha deixat de lluitar per la seva relació amb Vargas Llosa

Isabel Preysler ha concedit la seva entrevista més complicada, ho ha fet a la revista ¡Hola! i ha estat completament sincera.

«Mario i jo hem decidit posar fi a la nostra relació definitivament», comenta dins del mitjà esmentat. Segons ha sortit publicat, hi ha dos motius que han fet que la parella posés fi al que semblava un amor idíl·lic.

Isabel Preysler prefereix no entrar en detalls i s'ha compromès a guardar el secret, però el seu entorn ha parlat més del compte. Suposadament Vargas Llosa és massa gelós.

Una gelosia que li hauria contagiat a la mare de Tamara Falcó en els últims mesos. La 'gelosia sense fonaments' seria el primer motiu, però el mitjà 20 Minutos apunta una altra raó més: el desgast de la parella.

Primer pla d'Isabel Preysler sorpresa.
Isabel Preysler ha pres una decisió delicada. | Europa Press
 

Isabel estaria cansada de lluitar, així que hauria estat ella la responsable de la situació: ha pres la decisió de manera unilateral. Farà tot el possible perquè sigui una separació amistosa, ja que han estat molts anys junts i segueixen sentint afecte l'un per l'altre. Vargas Llosa està realment sorprès perquè no esperava que Preysler fos tan contundent: no hi ha marxa enrere.

Isabel sempre ha estat força discreta amb la seva vida privada, tot i que concedeix entrevistes i parla amb periodistes. Feia un temps que estava en crisi amb Mario, però mai no va dir res perquè per a ella no era un tema còmode i volia evitar l'escàndol. Just quan anava a fer un pas endavant, va sorgir l'escàndol de la seva filla, així que va haver d'esperar.

«No vull fer cap declaració més i agraeixo als amics i mitjans de comunicació que ens ajudin en aquesta decisió». Preysler prefereix mantenir-se al marge, tot i que té una responsabilitat amb el públic que no pot eludir. La seva relació ha fet parlar força durant molt de temps, així que és lògic que anunciï la notícia.

Isabel Preysler podria ser gelosa i desconfiada

Isabel, segons el que s'ha explicat, feia un temps que desconfiava de Vargas Llosa, que també és força gelós. Tots dos han comès errors i han pensat que el millor per a tots és posar fi a la relació, tot i que serà molt dur. Estaven acostumats a estar junts, tant que l'escriptor volia casar-se amb la mare de Tamara Falcó.

Foto d'Isabel Preysler i Mario Vargas Llosa en un photocall.
Isabel Preysler va perdre la confiança en Vargas Llosa. | Europa Press
 

Preysler sempre ha dit que estava encantada amb Mario, però que no tenia cap intenció de casar-se. Per ella l'important és que eren feliços, per això, quan han deixat de ser-ho ha posat punt final a la seva història d'amor. La segona raó, el desgast de la parella, que era un secret de domini públic. De fet, els rumors prenien cada vegada més força.

Ara Isabel ha d'invertir molts esforços per normalitzar la seva situació: no es pot permetre un nou escàndol. Només li importa que la premsa respecti la seva intenció de no voler parlar. Està farta de sentir sempre el mateix, així que ha volgut ser ella qui comuniqui la notícia de la ruptura.

Isabel Preysler viurà sola a Madrid

Isabel és propietària d'una mansió situada al centre de Madrid, a l'única zona del centre que té xalets. Compartia la casa amb Vargas Llosa, així que ara l'escriptor s'haurà de mudar. Ell també té una propietat a la capital, prop del Retiro, on, de fet, passava llargues temporades allà quan volia escriure.

Preysler intentarà posar-li les coses fàcils, ja que no es mou tan bé davant dels mitjans i no vol que es quedi desprotegit. Suposadament, ha estat una separació amistosa. En teoria, no haurien de tenir gaires problemes: la situació és clara.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp