Marina, participant de 'La isla de las tentaciones'

La relació de Marina de 'La Isla...' amb una cara coneguda de Telecinco

Sembla que la sevillana va estar sortint amb un atractiu famós de la cadena

Sense cap dubte, si hi ha una concursant de la tercera edició de 'La isla de las tentaciones' de la qual s'està parlant aquesta és Marina. Aquesta, que és sevillana i està concursant amb el seu xicot (Jesús), no està passant desapercebuda en absolut. I és que ha cridat l'atenció pel seu físic i també pel seu notable 'flirteig' amb el solter Isaac.

Precisament el fet que susciti tant interès ha comportat que ara la premsa rosa estigui 'investigant' la seva vida. D'aquí que s'hagi descobert que en el passat va tenir una relació amb un altre rostre conegut de Telecinco. Ens estem referint a Alejandro Nieto.

Es descobreix l'affaire'

La revista 'Qué me dices!' és la que ha publicat en la seva última portada que Marina i Alejandro van tenir alguna cosa. I així ho dona a conèixer mostrant una imatge en què tots dos posen somrients i molt junts davant la càmera durant una nit de copes.

Aquesta foto és la prova que deixa constància del 'feeling' que existia entre tots dos i com de gust estaven l'un al costat de l'altre. Així mateix, ha vingut a deixar palès que sembla que «van tenir un rotllet» abans d'entrar a concursar a 'La isla...'.

Qui és Alejandro Nieto?

Potser no us en recordeu, però Alejandro Nieto va saltar a la fama l'any 2015 quan es va proclamar guanyador del concurs 'Míster Espanya'. I precisament aquest triomf, va ser el que li va servir per augmentar encara més la seva popularitat, participant en un 'reality' de Telecinco. Exactament el gadità va esdevenir concursant de 'Gran Hermano VIP 4', l'edició que va tenir com a guanyadora a Laura Matamoros.

En un primer moment, la seva tranquil·litat i el seu 'bon rotllo' van fer que el públic estigués encantat amb la participació del jove en aquest programa. No obstant això, tot va canviar quan va començar a mostrar un caràcter més brusc. Tant és així que va protagonitzar alguna discussió i hi va haver espectadors que el van titllar de masclista.

Tanmateix, va passar una cosa inesperada que el va portar a abandonar, en concret, va decidir anar-se'n pel seu fill, qui patia una malaltia i volia estar al seu costat en una important prova mèdica que li anaven a fer.

Des de llavors, molt poc s'ha sabut d'Alejandro. En els últims anys només ha aparegut en premsa per denunciar públicament a la mare del seu petit, de la qual està separat. Una dona que, segons ell ha explicat, no li deixa veure al menor ni tenir relació amb ell.

De fet, va aparèixer plorant en les seves xarxes socials dient: «No sé absolutament res del meu fill. Res és res. Si està bé, si està malament, regular... Res. M'he atrevit a trucar a la mare del meu fill i no m'ho agafa. He trucat i m'he rebaixat ja i he trucat fins al nuvi de la mare del meu fill i tampoc em diu si està bé o malament. Estic desesperat». Això sí, desconeixem com s'ha solucionat la situació.

Marina, la concursant de més interès

Com hem esmentat abans, Marina s'ha convertit en una de les concursants de 'La isla de las tentaciones' que més interès està suscitant, ja que ho està provocant bàsicament pel flirteig que està tenint des del primer moment amb Isaac, tot i tenir parella.

És més, ja se sap que aquest flirteig va a anar molt més enllà, perquè fa uns dies es va filtrar en xarxes socials un vídeo de què passarà al programa entre els dos joves. En concret, es tracta d'un vídeo en què els dos apareixen nus mentre que ell li practicava sexe oral a ella.

Per tant, que encara queda per veure gran part del joc que donarà la sevillana, qui aquests dies saltava a la palestra també pel canvi radical d'imatge que s'ha fet.