Les parelles de 'La isla de las tentaciones 3' a la platja durant el primer dia de concurs

Els exconcursants de 'La Isla' enxampats a l'aeroport: escollits per al retrobament

En els propers dies es gravarà l'edició especial des de República Dominicana

Telecinco ha confirmat en les últimes setmanes l'arribada d'una edició especial de 'La isla de las tentaciones' i que s'anomenarà 'La última tentación'. La idea és reunir a tots els participants de les primeres edicions del programa i que més enrenou han causat.

D'aquesta manera, la cadena es permet el luxe de seguir explotant la fama i l'èxit que ells mateixos els van donar als joves quan els van fitxar per al 'reality'. Fins al moment era tot una incògnita saber qui serien els elegits, però per sort, el secret ha sortit a la llum.

La cadena va demanar per contracte als participants que no parlessin de la seva participació en xarxes socials ni tampoc en cap altre mitjà de comunicació. No obstant això, l'arribada de tots ells a l'aeroport per volar cap a República Dominicana els ha delatat.

Diversos curiosos que es trobaven allà han pogut identificar diversos rostres de 'La isla de las tentaciones' que esperaven el moment per poder pujar a l'avió. D'aquesta manera, tots ells accepten tornar al focus mediàtic per dinamitar de nou les seves relacions i veure fins on arriba la seva fidelitat.

Encara que ni sabem si els caçats són tots els participants, tots ells formen part del gruix de fitxatges.

Els joves fitxatges no són altres que Fani Carbajo, Christofer i Andrea. Tots ells de la primera edició. La segona tanda del programa estarà representada per Marta Peñate i de la tercera edició també podrem veure a Marina.

La veritat és que tots ells són molt potents, però perquè el format funcioni ha d'haver-hi també certs antagonistes que els facin esclatar. El youtuber Malbert ha assegurat a través d'una foto en les seves xarxes que Lucía i Isaac 'el lobo' també seran al programa.

I és que tots dos han pujat una publicació sense detallar on es troben. Però gràcies a l'astúcia del youtuber hem pogut veure que es tracta del sostre d'un aeroport. Segurament la productora, amb bon encert, no han volgut que coincideixin tots en un mateix vol.

D'aquesta manera s'evita que s'estableixin acords o pactes previs a la gravació del format. Per això, és possible que no tots surtin de la mateixa ciutat o el mateix dia. El programa està previst que comenci a gravar-se a principis de juliol. I el final del rodatge coincidirà amb la gravació de la nova edició d'anònims de 'La isla de las tentaciones'.

L'acompanyant d'Andrea

Andrea Gasca, que ja ha exercit com a temptadora i com a temptada, sumarà una nova experiència ara com a participant de la retrobada. Per fer-ho, el programa li ha ofert assistir acompanyada d'un acompanyant. Aquest no és altre que la seva nova parella i que de moment, no compta amb un reconeixement públic.

No obstant això, en el seu compte d'Instagram acumula ja gairebé cent mil seguidors. El seu nom és Roberto de la Cruz, viu a Madrid i ha estat elegit míster en almenys dues ocasions diferents.

De moment es desconeix quan s'emetrà aquest programa. Però segurament es donarà prioritat a la final de 'Supervivientes' i després a la tornada de 'Gran Hermano VIP', ja que la cadena vol prioritzar a tots aquells formats que s'emeten en directe i es guardarà els programes de Sandra Barneda per a més endavant.

La presentadora catalana ja es troba a República Dominicana preparant amb l'equip tècnic les dues edicions, que en els propers dies es començaran a realitzar. Fa uns dies la seva parella, Nagore Robles, connectava en directe amb ella per saber com es trobava i avançar una mica el contingut del nou programa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.