Mila Ximénez al plató de 'Sálvame'

Mila Ximénez deixa en herència part de les seves coses a Kiko Hernández i Belén Esteban

La col·laboradora va amassar una fortuna envejable

Mila Ximénez ha deixat un buit insubstituïble en l'univers 'Sálvame'. Era l'única col·laboradora que anava a treballar de dilluns a divendres i sempre estava present en les entrevistes del 'Deluxe'.

Aquesta exposició mediàtica la va convertir en una de les persones més ben pagades de la televisió. De fet, ha participat en els dos concursos més importants de Telecinco: 'Supervivientes' i 'Gran Hermano VIP'.

Ha sigut el fitxatge més ben pagat d'aquests dos programes. I es calcula que va poder cobrar una xifra propera als 40.000 euros per cada setmana que va estar a Hondures.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Alguns experts en televisió garanteixen que el poder mediàtic de l'escriptora era espectacular. De fet, els programes en què va participar van registrar unes dades d'audiència extraordinàries.

Tot això es tradueix en diners. La comentarista va aconseguir ressorgir de les seves cendres i els seus comptes bancaris van començar a emmagatzemar tants euros com aplaudiments rebia al plató.

Recordem que va formar part de l'alta societat durant els anys 80, però el seu divorci amb Manolo Santana li va fer perdre-ho tot. Tanmateix, el temps va anar passant i va aconseguir recuperar el seu estatus gràcies al seu carisma.

Era propietària de diverses empreses que generaven uns ingressos envejables. Tot i això, fora del món televisiu tenia negocis en el sector de la cosmètica i en el món de la moda.

Fa poc més d'un any es va comprar una casa de luxe en una de les millors zones de Madrid. I és que fins llavors vivia de lloguer al barri de Salamanca.

Segons ha explicat, no li agradava tenir propietats al seu nom, perquè era una gran aficionada a les mudances. És més, no volia gaudir d'una llar, ja que li encantava viure en llocs diferents.

La gent que la coneix assegura que era una persona tremendament generosa. Així que, en ser conscient del fet que la seva vida s'estava acabant, va començar a repartir les seves pertinences entre els seus éssers estimats.

Belén Esteban rebrà un sobre misteriós

La revista digital 'Jaleos' ha publicat unes imatges una mica impactants. La col·laboradora va deixar escrit un cartell indicant qui havia de dur cada cosa.

Tenia una gran amistat amb Kiko Hernández, a qui li ha deixat un quadre cubista d'un valor molt elevat. També ha volgut tenir un detall amb Belén Esteban.

La 'princesa del poble' rebrà un sobre misteriós. En el seu revers apareix escrit el nom de la destinatària, però ningú sap el contingut d'aquest. Tanmateix, hi ha la possibilitat que sigui alguna joia, ja que Mila tenia un gust excel·lent i consumia les millors marques de mercat.

Possiblement els ha deixat més coses als seus companys, però no totes han pogut ser fotografiades. Una de les propietats més preuades de l'escriptora era un retrat que li van fer agafant la seva filla. En aquell temps, Alba era un nadó i la seva mare ha volgut que guardi aquest record per sempre.

L'obra viatjarà a Amsterdam acompanyada d'altres pertinences. Manolo, germà de la comentarista, és qui s'està encarregant de tot. D'altra banda, Conchi i Encarna ja han marxat de Madrid.

No obstant això, l'estrella televisiva també se'n va recordar d'elles, així que rebran la seva part de l'herència d'aquí poc. Mila Ximénez era una dona molt intel·ligent. De fet, abans de morir, va deixar-ho tot preparat perquè la seva família no tingués cap problema.

El 2020, any en què li van detectar la malaltia, va extingir la seva empresa, 'Alexal i Malube SL'. D'aquesta manera, els seus cercles pròxims únicament obtindran beneficis.

Els comptes bancaris de la col·laboradora han de guardar un patrimoni envejable. Recordem que, el 2004, quan treballava a 'Crónicas Marcianas', cobrava 3.000 euros per programa i anava tres vegades a la setmana.