Ivonne Reyes

Ivonne, la mare d'Alejandro Reyes, revela l'última decisió del seu fill

L'actriu ha parlat alt i clar sobre Pepe Navarro

Ivonne Reyes torna a declarar la guerra a Pepe Navarro. La mare d'Alejandro Reyes s'ha assegut aquest cap de setmana a Viernes Deluxe per parlar del seu fill.

 

Són molts els que segueixen posant en dubte qui és el pare i ella vol tancar aquest assumpte que tant de mal els fa a tots dos.

La mateixa versió des de fa anys

Ivonne Reyes va parlar a Viernes Deluxe sobre l'última entrevista de Pepe Navarro, que va ser fa uns mesos al mateix plató de televisió. L'actriu explica que el famós presentador dels 90 només va dir mentides durant el programa.

«Pepe Navarro no va dir ni una sola veritat i vinc a demostrar-ho», començava dient Ivonne aquest cap de setmana.

«No em faré la prova. Ni el meu fill, el seu fill, tampoc. Que es facin les proves de paternitat els seus altres 4 fills que el nostre ja se la va fer», va dir enfadada.

Així va respondre la mare d'Alejandro Reyes a la petició de Pepe Navarro que el fill de l'actriu es fes la prova de paternitat. La intenció del presentador era demostrar que ell no és el seu pare.

Pla general d'Alejandro Reyes i la seva mare, Ivonne Reyes
Alejandro Reyes i Ivonne Reyes tenen una excel·lent relació | GTRES

Alejandro Reyes ja no vol saber res sobre aquest tema

«El meu fill sap qui és el seu pare, no en vol saber res. No li he amagat res mai», va dir la veneçolana.

«No vinc a convèncer ningú de res, al meu fill ho vaig parir jo i és de Pepe. Quan es mori seguirà sent el pare i quan ressusciti també», va parlar molt molesta.

Pepe Navarro i Ivonne Reyes.
Pepe Navarro i Ivonne Reyes no aconsegueixen posar-se d'acord  | CatalunyaDiari

El jove ha rebutjat la pensió

La mare d'Alejandro Reyes també va explicar que el seu fill ha passat pàgina i prefereix oblidar-se del tema.

«El meu fill no vol saber res del seu pare. Ha renunciat a la pensió que li passava. Alejandro ho ha passat malament quan van intentar quedar i li va dir que el passaria a buscar i no va ser així», va explicar Ivonne Reyes.

Sense pèls a la llengua, l'actriu també va aprofitar per explicar què opinava Alejandro de l'entrevista de Pepe al mateix plató de Telecinco.

«El meu fill es va riure de l'entrevista de Pepe. La seva versió li va semblar una sèrie barata», va dir.

Ivonne Reyes fent un petó a la galta al seu fill, Alejandro
Alejandro ja no vol saber res d'aquest tema. | Europa Press

La mare d'Alejandro Reyes té clar que Navarro vol guerra i ella no està disposada a donar-li aquest gust. Ivonne Reyes no pensa entrar a la seva «pantomima».

«Es morirà i no el demandaré. Jo ja ho vaig passar molt malament. No li demandaré perquè jo estic tranquil·la, el malestar el tenen ells», va dir segura la veneçolana.

Ivonne no cedeix davant ningú

Per si no fos prou amb els problemes que té amb el pare del seu fill, Ivonne Reyes es va enfrontar en directe a Eva Zaldívar. L'exdona de Pepe dona suport fidelment a la versió del presentador.

Tot i això, Ivonne va continuar amb la seva versió. «Ell sap què va passar entre nosaltres, però perd ell», va dir finalment.

És clar que aquest tema dona molt de què parlar. Alejandro Reyes sempre ha intentat passar el més desapercebut possible, però la seva participació a Supervivientes el va portar a estar en l'ull mediàtic durant uns mesos.

Primer pla d'Alejandro Reyes, fill d'Ivonne Reyes
Alejandro Reyes segueix allunyat del focus mediàtic. | Europa Press

El seu pas pel concurs va ser ràpid i això el va beneficiar molt. El jove ha aconseguit allunyar-se del món mediàtic i no ha ocupat gaires titulars des de llavors.

La seva mare, però, no pensa deixar que ningú el trepitgi. Si cal asseure's en un plató de televisió per defensar-ho, ho seguirà fent cada vegada que calgui.