Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pepe Navarro i Ivonne Reyes.

Ivonne Reyes presumeix orgullosa de la victòria judicial que enfonsa a Pepe Navarro

Ivonne veu com els jutges li donen la raó

Ivonne Reyes ha aconseguit assestar-li un cop dur a Pepe Navarro. La justícia acaba de donar la raó a la veneçolana, que celebra amb molt d'entusiasme la seva victòria als tribunals. L'enfrontament entre tots dos ve de lluny, però en aquesta ocasió l'origen del conflicte es remunta a una entrevista que ella va concedir a Lecturas.

Arran de les seves paraules en aquesta publicació, el presentador va decidir presentar una denúncia per vulneració del dret a l'honor. Els jutges en un primer instant van dictar en contra el gener de l'any passat, però el comunicador va recórrer i va tornar a perdre. Així ho recollia fa uns dies El Español.

Per tant, és un nou triomf per a Ivonne, ja que, a més a més, el periodista ha estat condemnat a assumir les costes. En qualsevol cas, encara té la possibilitat de recórrer davant del Tribunal Suprem.

Reclamava a la model i a la revista 60.000 euros per fer malbé el seu honor. Tot i això, aquest no seria l'únic contenciós en què es van veure les cares recentment. I és que, recentment, el juny del 2022, els tribunals sentenciaven a favor del presentador.

La veneçolana havia interposat una denúncia per «por i insults». Aquesta citació va tenir lloc al jutjat de Violència sobre la Dona, i la magistrada del cas va decidir absoldre Pepe Navarro. Ella havia presentat la demanda després d'una trucada que va fer el pare del seu fill a un programa de televisió.

Pla general d'Ivonne Reyes posant a un photocall
Ivonne Reyes ha comprovat com la justícia li donava la raó | Europa Press

Va intervenir a Viva la vida acusant la model de «pocavergonya». En concret, s'hi va dirigir amb unes paraules molt feridores que no van passar desapercebudes per als espectadors. La jutgessa es va posicionar del costat del comunicador i va qualificar la demanda de «ridícula i desproporcionada».

Però, Ivonne Reyes no sembla disposada a quedar-se de braços plegats i vol lluitar per allò que considera més just. Així que, va anunciar que continuarà donant guerra als tribunals, i malgrat tot, encara confia en la justícia.

De fet, el 13 de juny passat, la lletrada va interposar el recurs d'apel·lació a la sentència anterior. Un moviment que ja hauria estat comunicat a l'altra part. Segons sembla, a les al·legacions que presenten afegeixen que no està tot dit i que hi ha solidesa a les proves.

Des de l'entorn de la veneçolana expliquen que no tot el que s'ha publicat és cert. Asseguren que «en el dictat de la sentència no apareix que la jutgessa qualifiqués de ridícula i desproporcionada la demanda». Per tant, estimen que va poder ser filtrat de manera interessada per algú.

El dia del judici, l'emblemàtic comunicador va assenyalar que les declaracions a l'espai de Telecincovan ser per un moment d'«ofuscació». Va dir que en cap moment va tenir intenció d'insultar o ofendre ningú. És més, durant la seva vista va rebaixar el discurs i va aparèixer molt més relaxat.

Pepe Navarro le ofrece a Alejandro Reyes lo que siempre ha querido pero él ya no está por la labor

Ivonne Reyes va insistir que tenia por

Ivonne Reyes va revelar a través de les xarxes socials diversos episodis que li van provocar molta por. A la sortida dels programes de televisió era habitual que un cotxe la seguís fins a casa seva. I és que sospitava que darrere de tot això es podria amagar el pare del seu fill.

Pepe Navarro es va voler pronunciar sobre això davant els mitjans de comunicació. «Tu creus que té por?», es preguntava. Davant el jutge va assegurar que desconeixia «quins són els requisits d'una dona amb por».

Primer pla de Pepe Navarro a Telecinco
Pepe Navarro porta enfrontat Ivonne molts anys | Telecinco

La model comença a estar farta de la situació. Per això, va presentar «totes les còpies de les denúncies que porto interposant davant de la policia». A més, ha confirmat que a conseqüència del que ha patit s'ha hagut de posar en mans de professionals per tractar-se.

Malgrat tota la situació, Ivonne Reyes es manté forta en aquesta batalla davant Navarro. I és que està disposada a arribar fins al final per donar a conèixer la veritable cara del presentador.