Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Olga Moreno

L'altre menyspreu d'Olga Moreno abans de 'Supervivientes' que s'havia silenciat

Olga Moreno es va portar malament amb algú molt proper a ella

Olga Moreno va ser la gran absent a la final de Supervivientes 2022. L'ex d'Antonio David va declinar lliurar el xec al nou guanyador per evitar coincidir amb Jorge Javier, a qui no pot veure. La relació entre la dissenyadora i el presentador va començar a veure's afectada negativament arran del posicionament de Jorge després del documental de Rocío.

Des de llavors, la sevillana s'ha mantingut al marge del reality, deixant pràcticament sense defensa la seva amiga Ana Luque, un menyspreu que, tal com va revelar María Patiño, ve de lluny i que s'ha mantingut en secret fins ara.

Olga Moreno i la raó per la qual va girar l'esquena a la millor amiga

Tothom ha començat a parlar d'Olga Moreno després de no complir amb el seu principal compromís com a guanyadora de Supervivientes . És tradició que els vencedors lliurin el xec al nou guanyador, però l'exdona d'Antonio David no ho va fer.

El pitjor és que tot va ser per l'orgull de no coincidir amb Jorge Javier, cosa que ha aixecat nombroses crítiques. «Darrere d'aquest programa hi ha un equip, uns concursants, uns directors i, només per això, hauria d'haver acceptat», va comentar Patiño. «Jo crec que Olga hauria d'haver mostrat més respecte a aquesta productora», va afegir.

Olga Moreno
Per a Olga Moreno és més important la seva amistat amb Ana que el seu orgull | MEDIASET

El que molts desconeixen és que no és la primera vegada que la malaguenya deixa veure la seva veritable cara. Deixa enrere l'Olga educada, responsable i professional per donar pas al seu costat més venjatiu, aquell que alguns s'entesten a negar.

I és que fa un any, quan s'alçava com a guanyadora de Supervivientes 2021 , l'encara dona de l'exguàrdia civil va sentenciar la que era la seva gran amiga. Aleshores, Ana Luque era la seva defensora, però el bon rotllo del qual sempre ha presumit li va acabar passant factura.

Ana Luque al plató de 'Supervivientes'
Olga Moreno va menysprear la seva amiga perquè tenia bona relació amb Jorge Javier | Mediaset

Al plató, la bona sintonia que tenia amb Jorge Javier no va agradar gens bé a l'entorn Flores-Moreno. Per això, una vegada que Olga es va assabentar de tot el que va passar durant la seva estada a Hondures, va decidir posar punt final.

«Quan Ana Luque l'any passat va defensar Olga i va sortir guanyadora», va començar dient María Patiño. «Pel bon rotllo que va tenir amb Jorge al plató, Olga la va marginar», va revelar la presentadora de Sálvame. La resta de col·laboradors es van quedar sense paraules, ja que era una cosa que molts desconeixien.

Olga Moreno llança un avís al seu entorn

Olga Moreno ha demostrat que o estan amb ella o contra ella. No hi ha excepcions quant a relacions amb les persones que considera els seus enemics. Aquesta és una filosofia molt pròpia de la família Flores, que ha anat perdent adeptes entre els passadissos de Telecinco.

Aquesta rotunditat amb què sentencien els que no combreguen amb el seu punt de vista els ha portat a perdre grans amistats i oportunitats. Poc semblen importar a la dissenyadora les seves amistats si no és capaç de deixar de banda velles picabaralles per tornar-los una part almenys del que van fer per ella.

Imatge d'Olga Moreno.
Olga Moreno sentencia els que es portaven bé amb els seus enemics | GTRES

Aquest és el cas d'Ana Luque, qui no ha comptat amb el suport d'Olga durant la seva estada a Hondures. L'exsupervivent es va emportar una tremenda decepció quan, en tornar, va ser conscient que l'havia deixada sola.

«Crec que la meva amistat amb ella és bona, però no entenc per què no m'ha donat el suport que necessitava», confessava en una entrevista. Tot i que assegura que encara la considera la seva amiga, no pot evitar sentir-se decebuda amb ella.

A més, la malaguenya també va llançar una mica de llum sobre el que va passar l'any passat quan va exercir de defensora de Moreno. «No m'han reconegut els meus mèrits», comentava revelant que va ser objecte de crítiques per part de l'entorn de la dissenyadora. «Fins i tot em van dir que era una pallassa, que Jorge em manipulava», va explicar donant així la raó a Patiño