Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Kiko Hernández maquillat

Kiko Hernández i el seu gran cabreig per la jugada que li han fet per l'esquena

Kiko està a mig gas aquests dies, però el que li arriba de Telecinco l'ha enfadat igualment

Kiko Hernández està alternant dies de descans amb feina després d'un any intens a Sálvame. El col·laborador estrella del programa, un dels que hi és des del primer dia, ha arribat justet d'energia a l'agost, tot i que segueix al peu del canó.

Kiko ha viscut un any força complicat. Entre la pandèmia, que a ell l'afectà anímicament molt més que a altres companys, i morts properes que ha patit, Kiko s'ha enfonsat.

Així, a mitjan temporada va haver d'absentar-se unes setmanes perquè sentia que havia tocat fons. Després va tornar i ho ha donat tot cada tarda, principalment quan les audiències del programa fluixejaven.

També s'ha posat les piles en aquesta recta final prevacacional, amb el Sálvame Media Fest i la Fashion Week. Kiko creu en el programa i està disposat a fer el que sigui perquè no caigui de la graella. Aquests esforços han estat compensats amb la remuntada que ha experimentat el format i ara es pot relaxar una mica més.

O això pensava.

Kiko Hernández s'assabenta dels acomiadaments dels seus companys

Kiko sempre s'ha caracteritzat per ser molt solidari amb els seus companys de la televisió. No només amb aquells que surten en pantalla o amb els superiors. Moltes vegades ha tingut alguna menció especial per a redactors, tècnics o per qualsevol membre de l'extens equip de Sálvame.

En aquest sentit, ha estat el primer a denunciar alguna injustícia o problema laboral de la casa, quan ha considerat que ho havia de fer. Sense anar més lluny, fa un mes, Kiko s'indignava en directe demanant «maquillatge i perruqueria per a tothom, com a tot arreu».

Això venia a compte d'una decisió polèmica de Mediaset. Aprofitant les restriccions de la pandèmia, Telecinco va deixar de maquillar i pentinar tothom que sortia a la pantalla, deixant el servei únicament per als presentadors.

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Kiko i els seus companys donen el seu suport a les persones que Mediaset ha acomiadat. | REDES SOCIALES

Li van dir a Kiko que estava molt vermell i es va queixar d'aquesta polèmica decisió que tanta polseguera ha aixecat. Lydia Lozano se sumava a les crítiques. «No ens maquillaran perquè és el que han decidit des de dalt. Només passa en aquesta cadena a Espanya».

Mediaset, aliè a les crítiques, ha fet un pas definitiu sobre això. Acaba d'acomiadar tots els treballadors del Departament de Maquillatge i Perruqueria de la casa. Així ho ha fet públic el comitè d'empresa assegurant que la mesura s'ha pres «sense possibilitat de cap negociació i amb mitja plantilla i el Comitè de vacances».

«El servei, tal com va passar fa només uns mesos amb Sastreria, ja està sent cobert per una empresa externa a Mediaset», afirmen des del sindicat.

L'enuig de Kiko Hernández

Kiko Hernández no s'hi ha pronunciat, però sabem que no li ha semblat gens bé aquesta mesura. Els seus companys del programa sí que han enviat un missatge.

«Un petó molt fort als que han estat els nostres confidents, els nostres coaches, al millor equip de professionals i perruqueria de totes les televisions d'aquest país. Teniu el nostre afecte i suport i l'amistat que hem forjat al llarg de molts anys».

La relació que s'estableix entre els professionals que apareixen a la pantalla i les persones que els pentinen i maquillen és molt estreta. Són moltes hores junts, hi ha molta psicologia de cadascú a l'hora de deixar-se veure d'una manera o altra i es forgen amistats.

Un exemple el tenim en una publicació de Kiko Hernández fa uns dies. Hi lloava precisament com de bé havia deixat Manuel Zamorano, un dels estilistes de Sálvame Media Fest.

Sens dubte, ha estat un cop complicat que ha fet enrabiar a Kiko per la injustícia.