Primer pla de Jaime Peñafiel.

Jaime Peñafiel revela nous detalls sobre la malaltia del rei Felip: l'haurien ocultat

Jaime Peñafiel revela un dels grans secrets del rei Felip VI

Jaime Peñafiel, un dels grans periodistes especialitzats en la Família Reial del panorama nacional, destaca per oferir notícies exclusives i ocultes de la reialesa. Ara, ha revelat la malaltia secreta que té el rei Felip VI

La unió que té amb els monarques emèrits i les seves bones relacions amb l'entorn li han proporcionat una bona posició als mitjans. Els seus comentaris i informacions tenen tanta transcendència que ocupa moltes portades i minuts de televisió.

També destaca per ser un dels més crítics amb la reina Letícia, a la qual considera la principal causant de la ruptura familiar. En moltes ocasions, companys de professió li han cridat l'atenció per les seves paraules, però manté la seva postura.

Aquesta setmana ha revelat un dels grans secrets de la Corona, que volien evitar que transcendís a l'esfera pública. El periodista no ha dubtat ni un segon a compartir amb la societat els detalls de la malaltia secreta que pateix el rei Felip VI.

 

Jaime Peñafiel fa pública la malaltia del rei Felip VI

El rei ha gaudit d'unes vacances amb la seva família abans del famós comiat de la seva filla Elionor. Sens dubte, la família ha volgut aprofitar els seus últims dies junts i se n'han anat de vacances a un lloc ocult.

Amb el retorn a la vida pública, els monarques han començat a anar als esdeveniments, però se'ls ha vist més capbaixos del normal. La reina Letizia acudia a un lliurament de premis, mentre que el seu marit presidia l'esdeveniment d'obertura del poder judicial.

No obstant això, en la intervenció del monarca s'apreciava una expressió facial que no ha passat desapercebuda per ningú. La seva assistència a aquest acte no era obligatòria, però ell hi ha volgut estar present.

Molts atribueixen el seu gest a la situació delicada a la qual haurà de fer front el seu pare i la repercussió que tindrà. És possible que en uns mesos se senti a la banqueta per declarar sobre els seus suposats actes delictius.

D'altres creuen que l'avorriment i la serietat de l'esdeveniment van ocasionar els ànims baixos de la reialesa. No obstant això, el periodista ha donat la clau per la qual el rei podria tenir aquest aspecte.

Jaime Peñafiel ha publicat una de les seves habituals columnes revelant els motius de la situació i els ha relacionat amb la malaltia que pateix el rei. Segons apunta en el seu escrit, Felip VI és narcolèptic o, com postil·la ell, la malaltia de la son.

Aquesta afecció causa que la persona afectada s'adormi sense importar on i quan. Matisa que per controlar-ho, el monarca fa ús d'un tractament molt potent que rebaixa els efectes i conseqüències del problema.

El columnista no ha dubtat a relatar la història que envolta el succés. Afirma que el mandatari en va ser conscient a una primerenca edat i durant els seus estudis al Canadà.

«El règim era molt exigent, estricte i s'aplicava al peu de la lletra. Com que ell patia la malaltia de la son, va començar a tenir problemes a l'hora de despertar-se», relata. Així mateix, comenta que no hi havia manera de despertar-lo i els metges li van diagnosticar narcolèpsia.

Assegura que, durant la seva estada a l'internat canadenc, aquest problema de salut li va ocasionar molts càstigs. Es quedava adormit pertot i es va guanyar la fama de gandul, quan en realitat estava malalt.

Es tracta d'una malaltia que s'ha amagat durant anys i ha estat considerada com un secret d'Estat. El periodista ha decidit compartir-lo i acabar amb el mutisme que mostra la Família Reial a l'hora d'abordar les seves intimitats.

Sens dubte, un transtorn que ha titllat el rei Felip de gandul, cosa que no ha fet justícia a la seva realitat. 

Jaime Peñafiel s'ha encarregat d'aclarir la situació i oferir una justificació a les dubtoses actituds que va mostrar el monarca l'altre dia. Encara no s'ha pronunciat ningú i sembla que no ho faran.