Jorge Javier Vázquez amb els braços creauts en un plató de televisió.

Telecinco anuncia la data de l'estrena més esperada de la temporada

La 'Casa de los secretos' està a punt d'obrir les seves portes

L'estrena del nou programa 'Secret Story' de Mediaset és la més esperada per aquesta tardor. Això si no tenim en compte 'La útima tentación' o 'En el nombre de Rocío'.

El reality es presenta com una mena de 'Gran Hermano', on els concursants hauran de conviure junts. La diferència amb l'antic programa és que l'audiència tindrà més protagonisme que mai. «Els secrets marcaran el ritme de la convivència», asseguren. 

Els espectadors hauran de descobrir els secrets dels famosos que entren al programa. D'aquesta manera, «seran autèntics investigadors i donaran testimoni de la convivència durant les 24 hores del dia». 

Al seu torn, l'objectiu principal dels participants serà el de «mantenir el seu secret amagat i intentar descobrir el dels seus companys».

Es tracta d'una aposta que promet i que ja té data d'estrena. Mediaset ha anunciat que serà aquest dijous, amb Jorge Javier Vázquez al capdavant del programa. 

Part del protagonisme el compartirà amb altres companys com Jordi González, que presentarà 'La noche de los secretos', cada diumenge. 

Carlos Sobera, per la seva banda, conduirà 'La cuenta atrás', primer a Telecinco i després a Cuatro, de la mateixa manera que passava amb 'Supervivientes'. 

Lara Álvarez, un altre dels rostres de Mediaset més estimats per l'audiència, també tindrà oportunitat de sortir en pantalla.

La 'Casa de los secretos' obre les portes aquest dijous

Álvarez apareixerà els dilluns i els dimecres, per comentar les notícies d'última hora del concurs. A més, la cadena també oferirà resums diaris a MiTele + i es retransmetrà en directe al Canal 24 Hores, com en tots els altres realities. 

Com era d'esperar, l'estrena del nou format haurà de competir amb altres joies de la televisió, com ara 'Masterchef Celebrity' a TVE

Un programa on famosos com Terelu Campos o David Bustamante mesuren la seva destresa davant dels fogons. Tot i això, sembla que 'Secret Story' no es queda enrere amb la seva plantilla de concursants.

De moment, s'ha confirmat l'assistència de Lucía Parent, José Antonio Canales Rivera, Luca Onestini, Bigoti Arrocet, Luis Rollán i Sofia Crist.

De fet, la reacció de les Campos en saber que l'ex de la seva mare, Maria Teresa, tornarà a la televisió de manera magnificada ha estat molt comentada. Potser tenen por al que pugui desvetllar el còmic.

Alejandra Rubio ha assenyalat que el seu interès és plenament econòmic. «Ho fa per diners». A més, no ha dubtat a comentar que a la seva àvia no li farà gens de gràcia.

Terelu Campos, al seu torn, s'ho ha pres amb humor. Tanmateix, no ha perdut oportunitat per sortir en defensa de la matriarca del clan i demanar respecte.

«Ja té una edat i cal respectar els anys que aquesta persona s'ha dedicat al seu treball públic. Té dret a tenir la seva privacitat amb 80 anys».

Sobre això, la seva germana, Carmen Borrego, assegurava que «li sembla fantàstic, està en el seu dret». A més, ha deixat molt clar que les Campos «no temen que reveli cap secret».

Edmundo és, sens dubte, un dels fitxatges més controvertits d'aquesta edició, encara Luca Onestini també promet donar joc. El germà de Gianmarco Onestini, l'ex d'Adara Molinero i concursant de diversos realities com 'GH Vip' o 'Supervivientes' arriba disposat a trepitjar fort.

Els seguidors de l'italià ja s'han posicionat al seu bàndol. «Comença una nova aventura, estic i estem tots amb tu, llestos perquè comenci el Maracaná», compartia Gianmarco a les seves xarxes socials.

Els fitxatges estel·lars no són l'única cosa que ha impactat el públic, sinó que també ho han fet els mateixos secrets que guarden els protagonistes.

Fa poques hores, Jorge Javier Vázquez ja ha revelat un dels primers secrets: «Soc amant d'un dels presentadors». Una revelació que ha deixat el públic molt impacient.