Una coneguda cara de Mediaset pateix un aparatós accident de trànsit

Les imatges que ha compartit el col·laborador demostren que les conseqüències podrien haver estat molt més greus

Javier Gállego, colaborador de Mediaset
Javier Gállego ha tingut un accident mentre viatjava amb la seva filla a la platja | Mediaset

Javier Gállego, tertulià habitual de programes de Mediaset, ha compartit en el seu compte personal de Twitter l'aparatós accident de trànsit que va sofrir aquest dimecres 19 d'agost mentre viatjava a la platja en companyia de la seva filla petita. Per sort, els dos es troben bé i tot es va quedar en un gran esglai sense danys personals per lamentar. 

Javier Gállego va sofrir un accident quan viatjava amb la seva filla a la platja

Les dues imatges que acompanyen al missatge de Javier Gállego demostren que, sens dubte, el desenllaç de l'accident podria haver estat molt pitjor que el que va succeir finalment. «La vida és un instant. Afortunadament, la meva filla i jo hem tingut moltíssima sort. Estem molt bé. Viatges feliç a la platja, amb prudència, i una cosa inesperada, i sense capacitat de reacció, succeeix», ha escrit el col·laborador al costat de dues imatges, en les quals pot apreciar-se la part davantera del vehicle completament destrossada.

Després d'aquest accident fortuït, el conegut col·laborador de programes com 'Ya es mediodía' o 'El programa del verano' ha volgut conscienciar als seus seguidors amb aquest directe missatge: «Tingueu molta, molta prudència al volant. Un moment és una vida». 

Nombrosos missatges d'afecte per a Javier Gállego de les seves companyes de Telecinco

La publicació de Javier Gállego ha provocat una gran preocupació entre algunes de les seves companyes de treball, com la periodista catalana Carme Chaparro. «Quin miracle que no us hagi passat res. Però quin esglai. Com està la teva filla?», li pregunta la comunicadora de Mediaset.

Al seu torn, Sonsoles Ónega o Inmaculada Galván són algunes de les presentadores que també li han enviat missatges d'afecte i ànim a través de Twitter.


Comentaris

envia el comentari