Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesulín de Ubrique

Jesulín adverteix a Andreíta que tot canviarà

Jesulín de Ubrique vol protegir la seva filla gran

Jesulín de Ubrique, a poc a poc està veient com la seva exdona està canviant la seva vida i fent el que sempre va dir que volia fer. La veritat és que el torero pot estar una mica preocupat per la seva filla gran Andreíta en veure tots els canvis sobtats que està fent la seva mare a la seva vida.

No ha estat un any fàcil per a la mare d'Andreíta, un any en què se n'ha parlat molt i no tot ha estat bo precisament... Jesulín és conscient i vol advertir-ne la filla gran perquè no l'agafi per sorpresa. A més, Belén ja està complint la seva promesa a poc a poc.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Jesulín de Ubrique vol protegir la seva filla gran | LA NOTICIA DIGITAL

Jesulín de Ubrique vol protegir la seva filla gran

Fa poc temps, Belén va explicar que li agradaria encaminar-se cap a altres projectes i deixar una mica de banda la televisió. Ja va començar a fer-ho quan va treure la seva marca Sabores de la Esteban, marca que, per cert, segueix creixent amb nous productes.

Des que l'ex d'Ubrique va caure a Sálvame fent una prova de Supervivientes i va trencar la tíbia i el peroné, no va tornar a ser la mateixa. Situació que també va provocar una mica el seu declivi a la televisió. Doncs fins i tot els espectadors es van adonar que no estava bé i que ja no opinava ni donava tant de joc com abans.

Situació que també estava justificada, ja que es va conèixer que els metges no havien estat gens optimistes amb la recuperació de la fractura. Més de mig any després, la mare d'Andreita continua caminant amb ajuda de crossa i ha de continuar fent rehabilitació i la necessitat de tenir la cama enlaire.

Després d'estar gairebé tot l'any de baixa a causa d'aquesta caiguda, l'ex de Jesulín va tornar al seu lloc de treball amb Jorge Javier Vázquez. Aquesta vegada ho va fer com la mateixa princesa del poble a qui el van posar fins a un sofà reclinable només per a ella per mantenir la cama enlaire.

Jesulín, Andrea i Belén
Jesulín és conscient dels nous projectes que està duent a terme el seu ex i que poden repercutir a la seva filla | La Notícia Digital

Ara cada cop se la veu menys a Sálvame, programa que a més està optant per noves cares com la de Cristina Porta, nova col·laboradora del programa. Això voldrà dir que la Belén està complint la seva idea d'allunyar-se de la tele a poc a poc?

La veritat és que se la veu molt implicada en la seva marca de menjar i treballant en altres projectes lluny de la petita pantalla. Projectes com el que va fer en un restaurant de menjar ràpid, Mcdonald's pel seu dia Mc Happy Day, el dia més solidari d'aquesta cadena.

Jesulín és conscient que està deixant de banda la televisió

L'ex d'Ubrique es va posar el davantal i se'n va anar a cuinar hamburgueses en forma de cor per a tots els clients que les demanessin. Una acció solidària els beneficis de la qual eren destinats a la fundació de la cadena de menjar ràpid, Fundació Ronald.

Foto de Belén Esteban a 'Sálvame'
L'ex de Jesulín asseguda a 'Sálvame' en una butaca reclinable especial per a ella per poder posar la cama enlaire | Mediaset

Fundació que ajuda les famílies de nens hospitalitzats costejant les despeses. «És una iniciativa que m'ha arribat al cor, no sabeu la tasca tan meravellosa que fan», va compartir Belén amb tots els seus seguidors al compte d'Instagram.

Al mateix vídeo se la veu contenta posant-se el davantal i la gorra per fer les hamburgueses Big Mac que van ser les solidàries d'aquell dia 2 de desembre.

<p><img class="lazyload" data-src="https://filesedc.com/uploads/360/img/2022/11/whatsapp-floating-1668082359.gif" height="32" width="32" /> <b>NOVETAT WHATSAPP</b>: <a href="https://chat.whatsapp.com/BodohVWYsnuGwm6LiMi1gf" rel="nofollow" title="Apúntat per llegir gratis totes les notícies al whatsapp">Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp&nbsp;</a></p>