Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín sap que els seus fills ho passen malament des que va marxar de casa

Jesulín és conscient que els nens troben a faltar el seu pare

Víctor Janeiro es va donar a conèixer per ser el germà petit de Jesulín de Ubrique. També torero, actualment es troba participant en el programa Pesadilla en el Paraíso de Telecinco. Gairebé tres mesos de concurs en què sembla que és el participant més treballador de l'edició.

El germà de Jesulín intenta passar totalment desapercebut al 'reality'. No entra en baralles ni en jocs, no pren partit i evita qualsevol conflicte. I davant d'això, Nagore Robles l'ha batejat com a 'estafa de concursant', cosa que ha provocat un enfrontament entre ella i la dona de Víctor, Beatriz Trapote.

La gala final és a prop i Víctor no ha fet res destacable pel que fa a generar contingut, i això té molesta part de l'audiència. El germà de Jesulín aporta equilibri i facilita la convivència, gràcies a la seva feina la granja tira endavant. Es nota que és home de camp i sap com fer servir les eines.

Fotomuntatge de Víctor Janeiro i Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique i el seu germà Víctor Janeiro | CatalunyaDiari

Beatriz va al plató a defensar al seu marit

Cada dimecres, Beatriz va al plató de Pesadilla en el Paraíso per defensar al seu marit sense revelar l'estratègia que està seguint. A l'última gala, però, s'ha emportat una sorpresa amb la declaració que ha fet Janeiro. Es tracta d'un vídeo en què fa una emotiva confessió sobre la seva família, cosa que ha emocionat Trapote, que no ha pogut evitar les llàgrimes.

Víctor Janeiro estava conversant amb el seu company Manuel González sobre com porta la separació de la família. «Tinc unes ganes ja, sobretot quan tens gent esperant-te fora. Nens petits, són molt petits», ha confessat el germà de Jesulín de Ubrique.

Víctor i Beatriz són pares de tres nens que troben a faltar al seu pare després de tantes setmanes de concurs. «Han fet dos calendaris a la paret de casa meva i un posa: un dia menys que li queda al pare i l'altre un dia més porta el pare», segons Janeiro.

A continuació, ha fet la seva declaració més dura: «Moltes vegades em posava a pensar que s'han pogut posar dolents o anar a urgències. Però portem tant de temps aquí que he hagut d'aparcar-los de la meva ment per poder aguantar aquí, si no me'n vaig a anar-hi... Ho estic suportant, em fa molta falta, ho vaig encaixant».

Unes paraules que han emocionat la cunyada de Jesulín

A Beatriz Trapote li era impossible contenir les llàgrimes en sentir les paraules del seu marit a l'altra banda de la pantalla. Commoguda, ha donat més detalls de com Víctor, Oliver i Brenda porten l'absència del seu pare. La periodista ha explicat a Carlos Sobera que quan parla als seus fills del seu pare ells criden «pare, campió, pare guanyador».

Imatge de Beatriz Trapote
La cunyada de Jesulín emocionada al plató | TELECINCO

Una situació que Jesulín de Ubrique comprèn, ja que ha passat temporades fora de casa quan torejava. La seva dona, María José Campanario, s'ha quedat a càrrec dels fills, que eren petits. Aleshores Jesulín es comunicava amb els nens per telèfon, cosa que les normes del concurs no permeten.

Queden poques setmanes per conèixer qui serà el guanyador del concurs, el granger que s'emporti el maletí. Víctor és un dels candidats més forts a guanyar. Un home, segons la seva dona, molt cabal, tranquil i pacífic que mai veuran cridar ni fomentar el mal rotllo.

Així doncs, segur que quan Víctor Janeiro torni a casa, amb maletí o no, els seus fills l'esperaran impacients amb els braços ben oberts.