Jesulín de Ubrique amb cara de sorpresa durant una entrevista

Jesulín de Ubrique, contra les cordes per confiar en la persona equivocada

Jesulín de Ubrique torna a tenir un problema per culpa de Belén Esteban

Gràcies al seu talent, Jesulín de Ubrique ha sigut un dels toreros més famosos de la crònica social i per això ha aconseguit guanyar molts diners. No obstant això, Humberto Janeiro, el seu difunt pare, va administrar els seus comptes d'una forma molt polèmica i segons expliquen li va fer perdre la seva fortuna.

Però per sort, Jesulín va aconseguir remuntar i va invertir en negocis molt rendibles gràcies als quals ha amassat un capital envejable. Aquesta situació tan benestant li ha estat restringida a una part de la seva família, ja que el mestre no té relació amb tots els seus fills.

Per la seva banda, Belén Esteban sempre ha explicat que Jesús té un contacte pràcticament nul amb Andrea Janeiro, una jove que mai li ha demanat res. De fet, ha sigut la col·laboradora qui ha corregut amb totes les despeses de la seva filla, com ara la seva carrera universitària al Regne Unit.

D'altra banda, Jesulín de Ubrique va decidir apostar per l'educació de la seva petita Julia, que va viatjar a Nova York i a Barcelona per convertir-se en maquilladora. Actualment resideix a Madrid, en un luxós habitatge que suposadament és propietat del seu pare.

Tot i això, els col·laboradors de 'Sálvame' asseguren que porta una vida inapropiada per al seu nivell d'ingressos, ja que no té cap ofici conegut. Diuen que té per costum dinar a restaurants bastant cars i que sol encapritxar-se de certs luxes amb freqüència.

L'equip d'investigació del programa ha descobert que María José Campanario s'ha traslladat a la capital per passar uns dies amb la seva petita. Segons expliquen, han gaudit d'una jornada de compres al carrer Serrano i s'han gastat «milers d'euros».

Julia Janeiro, en el punt de mira: «Em fot»

Per aquest motiu, Belén Esteban ha esclatat i ha posat sobre la taula una situació que li sembla bastant injusta. I és que Jesulín no va voler córrer amb les despeses de l'educació d'Andrea, però sí que li ha pagat una operació estètica a la seva altra filla.

Tanmateix, alhora, la 'princesa del poble' vol deixar clar que el torero sempre ha pagat la manutenció que li correspon, però molt poques vegades ha fet una despesa extra. De fet, només li ha regalat a la seva filla una nina en tota la seva vida.

«Em fot que a una li pagui els pits i a l'altra no li pagui la carrera», va comentar a 'Sálvame' visiblement molesta. La seva companya i amiga Gema López corrobora que l'únic que volia Andreíta era invertir en un futur millor.

Així doncs, el torero va negar-se a córrer amb les despeses de la universitat britànica, però sí que ha vessat de capritxos a la seva altra filla. Davant d'això, l'equip de Jorge Javier Vázquez pensa que l'únic que està fent aquesta noia és fondre's el milionari patrimoni del seu pare.

Jesulín de Ubrique compleix ordres de Campanario

Però, a més a més, els col·laboradors de 'Sálvame' insinuen que María José Campanario és la responsable de tota aquesta situació, encara que Belén Esteban no està d'acord perquè pensa que hauria de ser Jesulín qui hauria de mirar pel benestar de la seva primogènita.

Andrea Janeiro necessitava sortir d'Espanya perquè no volia ser famosa, i en aquest país estava condemnada a ser l'objectiu de la premsa. A més, Gema López recorda que és una nena molt responsable i que invertir en la seva educació era una aposta segura.

No obstant això, el marit de Campanario va optar per mirar cap a un altre costat i centrar-se en la formació de la seva altra filla, Julia. I és que, encara que ha viscut en diverses ciutats, en cap d'elles ha aconseguit trobar el seu forat ni descobrir cap inquietud.

És més, alguns programes de Telecinco insinuen que la germana d'Andreíta és una persona conflictiva, d'aquí que hagi canviat tant d'habitatge. El seu comportament és bastant diferent del de la filla de la col·laboradora, encara que sempre serà l'ullet dret Jesús Janeiro.

Per aquest motiu, acusen l''influencer' de malgastar els diners de la seva família, encara que hi ha qui pensa que això seria pràcticament impossible. Sí, perquè els amos d''Ambiciones' saben posar límits i tenen una habilitat especial per als negocis.