Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín trenca la promesa que li va fer a la seva filla mitjançant una exclusiva

Jesulín de Ubrique ha tornat a 'enganyar' la seva primogènita

Jesulín de Ubrique ha vist que la relació amb la seva filla gran, Andrea Janeiro, mai no ha estat normal. Mai no han estat constantment en contacte i l'han qüestionat en nombroses ocasions com a pare. Ara, ha tornat a quedar en evidència en aquest sentit perquè ha trencat la promesa que li va fer.

El torero podria haver-se compromès a acostar postures, com havia començat a fer i, fins i tot, a no 'ignorar-la' de manera pública. Tanmateix, ha trencat amb allò que van acordar, ja que ha concedit una nova exclusiva on no fa referència a la jove. És com si aquesta, fruit de la seva relació amb Belén Esteban, no existís a la seva vida.

Jesulín de Ubrique 'esborra' Andrea

Jesulín de Ubrique és avui protagonista novament de la premsa rosa perquè ha concedit una exclusiva a la revista ¡Hola!. En aquesta apareix amb la seva dona, María José Campanario, i l'han duta a terme per celebrar els 20 anys de casats.

En aquest reportatge, el torero no ha dubtat a 'vendre's' com un excel·lent progenitor. Ho ha fet deixant de manifest que ell és algú que en tot moment prioritza la família i estar amb els seus fills. Per això ha afirmat: «No tot són els diners. Si jo m'hagués mogut per diners, no hauria parat a casa. Em truquen cada dia per fer coses».

Aquí ha realitzat una de les declaracions que més polèmica generarà. Sí, perquè s'ha definit a si mateix com a «un pare deu». Una qualificació sobre la qual podria opinar molt la seva filla Andrea, que aquests dies ha patit una nova decepció perquè no ha estat en la seva graduació.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i el seu pare Jesulín.
Jesulín no ha mencionat la seva filla Andrea a l'entrevista. | GTRES

La jove, a més, ha vist que no l'ha mencionada en absolut a la revista, com si no existís. Això sí, sí que ha parlat dels seus altres fills. Per exemple, d'Hugo, que va néixer fa poc, ha dit: «Ha estat un regal fantàstic. Quanta gent intenta tenir fills i no és possible. Ha estat una gran alegria». Un bebè que, segons Campanario, Jesús cuida moltíssim. Ha revelat que «l'únic que no fa és donar-li el pit, la resta entre tots dos».

Fins i tot, s'ha animat a parlar de Juls, la primera filla que té amb Maria José. D'ella ha afirmat el següent: «Té 19 anys i s'equivocarà, com tots, però té una cosa molt bona i és que aprèn dels errors». Ha revelat que no li importa que ella vulgui desenvolupar-se com a influencer: «L'ajudem en tot allò que decideixi fer».

El torero, amb aquestes paraules, ha pogut ferir la seva primogènita, perquè potser s'ha tornat a sentir sense lloc públic a la seva família paterna.

Jesulín de Ubrique se sincera al màxim

L'ex de Belén Esteban també ha aprofitat aquesta exclusiva per parlar clar i net del matrimoni. Ha explicat: «Cornades, accidents de trànsit… La meva dona sempre hi ha estat. I jo també he estat al peu del canó quan ella ho ha passat malament. Allò que va dir el capellà ho he complert rigorosament. A ella li he demostrat amb escreix com l'estimo molt».

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Jesulín ha parlat del seu matrimioni | Europa Press

És més, ha confessat que va poder ser una mica egoista quan Maria José li va dir fa uns anys que volia tornar a estudiar. «Va decidir fer una carrera a distància quan ja teníem una família. Em va xocar i hi va haver moments en què vaig pensar: "Soc jo el que surt a treballar i vull més comoditat"».

«Ella em va fer canviar d'opinió i va trobar el meu suport incondicional. Durant uns vint dies al mes em quedava a casa amb els meus fills mentre ella estudiava a centenars de quilòmetres […] i jo, encantat».

▶️ Vídeo del dia