Fotomuntatge de Miguel Marcos i Andrea Janeiro

Miguel Marcos, preocupat per Andreíta en descobrir l'estat real de la seva àvia

Miguel Marcos sap que a Andreíta li preocupa molt el benestar familiar

Miguel Marcos està molt pendent de la seva família, sobretot aquest estiu. El tècnic sanitari ha viscut una de les etapes més complicades de la seva vida al costat de Belén Esteban i de la seva filla Andrea.

Després del trencament de la tíbia i el peroné que va patir en directe la de Paracuellos, el seu món es va ensorrar, també per a Miguel. Per sort, ell és un home tranquil i pacient, i va saber-li donar suport en aquesta situació tan complicada. La seva serenitat ha estat clau perquè la casa familiar no es convertís en un malson.

Miguel Marcos ha demostrat tenir la valentia necessària per sustentar la seva família, de la qual també en forma part Andrea Janeiro. Miguel es preocupa molt pel benestar de la noia, que també s'ha implicat a ajudar la seva mare en aquests moments tan difícils.

▶️ Vídeo del dia

Això, mentre estava molt pendent del seu pare i del seu nou germanet, Hugo. I és que a Andrea li 'fa mal' la seva família paterna. Han estat molts anys en què ha mantingut molt poca relació amb ells i ara intenta recuperar-la.

Per aconseguir-ho, té Miguel i la seva mare al costat. També, a prop de Jesulín hi ha una persona clau en aquesta unió entre pare i filla. Es tracta de l'àvia paterna d'Andrea, Carmen Bazán.

Foto de Belén Esteban, Miguel Marcos i Andrea Janeiro en un cotxe.
Miguel Marcos, sempre pendent d'allò que necessiti la seva família. | GTRES
 

Ella sí que ha mantingut el contacte amb la seva neta gran durant tot aquest temps. Andrea ha sabut en tot moment com es trobava Carmen i ha estat testimoni del canvi que ha experimentat durant els últims anys.

Ara, Bazán viu la vida d'una altra manera, malgrat que la seva salut ja no és el que era, una cosa que preocupa a Andrea.

Miguel Marcos sap la importància que té la família per Andrea

Andrea ha rebut suport de part de Carmen Bazán. Va ser la gran matriarca de la premsa del cor de fa un parell de dècades. Estem parlant de quan Andrea era Andreita i de quan Belén Esteban estava molt enfadada amb Jesulín.

Carmen era la matriarca del clan Ambiciones. Aleshores, Jesulín era el rei de les places, la seva família estava cada dia a la televisió i a les revistes i hi havia molts diners en joc. Tanmateix, aquella època ja ha quedat enrere, i Carmen, de mica en mica, es va anar allunyant dels mitjans de comunicació.

Ara els hi té fòbia i, amb 76 anys, evita que les càmeres l'enxampin, i tampoc no vol fer mai cap mena de declaració. És una dona exemplar amb tots els seus nets i a ells s'hi dedica nit i dia a Ambiciones.

Fotomuntatge d'Andrea Janeiro i la seva àvia Carmen Bazán
Carmen Bazán té debilitat per la seva neta gran. | CatalunyaDiari
 

Viu allí des que la van desnonar de casa seva, la que li va comprar Jesulín. Per un problema d'impagaments, que no ha quedat mai del tot clar, va haver de marxar i ha tornat a la finca familiar.

També té problemes de salut per l'edat. Així, es va trencar el maluc i va haver de ser ingressada fa uns mesos per operar-se.

El postoperatori va ser molt complicat i Carmen ho va passar malament, però la seva família ha estat amb ella per donar-li suport.

També Andrea, que sempre ha estat pendent de Bazán, com a mínim per animar-la i donar-li forces.

Carmen, durant anys, ha conegut què era la popularitat i el benestar econòmic. També, la seva part més fosca, la que va acabar amb el seu matrimoni de dècades amb Humberto, el patriarca del clan.

Se separaven el 2003 i ella intentava començar una nova vida, sempre pendent de la família. De fet, no va anar a l'enterrament del seu exmarit, una cosa que, en el fons, li va fer mal.

Ara no vol ni embolics, ni flaixos, ni problemes.

Vol passar els seus últims anys tranquil·la i feliç, amb els seus fills i els seus nets. I amb l'Andrea, és clar. És la seva neta gran i, malgrat que la vida no els ha permès passar tot el temps juntes que haguessin volgut, s'adoren.