Imatge de Manuel Díaz, 'El Cordobés'.

Manuel Díaz admet que la seva filla ha canviat i el plor demostra que no hi ha solució

Manuel Díaz és conscient de tot

Manuel Díaz no pot amagar més el canvi tan gran que ha experimentat la seva filla durant els últims mesos, i n'és una prova les llàgrimes que un dels seus éssers estimats ha vessat per ella.

El torero s'ha traslladat amb la seva família a Marbella per passar uns dies de vacances amb la seva dona, Virginia Troconis, i amb tots els seus fills. Durant tots aquests dies, el torero ha tingut l'oportunitat de reforçar el vincle amb Alba Díaz.

Imatge de Manuel Díaz amb els seus fills Alba i Manu
Manuel Díaz està de vacances amb la seva família | Instagram

Tot i el gran amor que sent la influencer pels seus pares, la seva vida no ha estat del tot fàcil. I és que, la sobreexposició a les xarxes socials i pertànyer a una de les famílies més famoses del nostre país, han estat els causants que la jove hagi passat per una ratxa molt mala. Ara, Manuel Díaz admet que la seva filla està molt canviada després de veure la seva última publicació a les xarxes socials.

Manuel Díaz no pot evitar emocionar-se

Manuel Díaz no ha pogut contenir les llàgrimes en llegir l'emotiu missatge que Alba Díaz ha dedicat a la seva mare, Vicky Martín Berrocal. A través de les xarxes socials, la influencer ha volgut compartir amb tots els seus seguidors un trosset de les seves vacances amb la dona que li va donar la vida.

Aquest dilluns 8 d'agost, la noia va publicar al seu compte d'Instagram una fotografia en blanc i negre en què apareix al costat de la dissenyadora en una de les platges de Punta Umbría (Huelva).

Tal com es pot veure a la instantània, totes dues van compartir un preciós sopar a la llum de les espelmes. Però el que veritablement va aconseguir emocionar Manuel Díaz va ser el missatge que la seva filla va escriure al post.

«No canviaria aquests dies al teu costat per res del món. Tampoc canviaria la nostra destinació, sé què significa Punta Umbría per a tu. No se m'oblidarà aquest viatge mai... quines rialles, quines converses, quina manera de gaudir de la nostra companyia…».

Per posar un toc d'humor, Alba ha decidit compartir amb tots els seus followers aquelles coses que fan feliç veritablement la seva mare.

Alba Díaz
Alba Díaz dedica unes emotives paraules a la seva mare | INSTAGRAM (@ALBADIAZMARTIN)

«Tot i que no és l'únic de què has gaudit. T'hauries d'haver vist la cara quan arribaven aquestes patates amanides banyades en oli i quan li donaves els 3 primers glopets al teu estimat José Pariente amb dos gels, després de treure't les sandàlies i de ficar els peus a la sorra de la teva platja preferida…».

«M'encanta veure't feliç, m'encanta veure't emocionada. M'agrada veure com la nostra relació creix, com cada dia ens anem coneixent més i millor, com ens esforcem per viure el present i com ens oblidem de tota la resta, és aquí i ara», ha dit la filla de Manuel Díaz a continuació.

«M'encanta veure com em mires de lluny i t'alegres de veure'm feliç amb els meus amics al mateix lloc on amb la meva edat passaves totes les teves tardes d'estiu. En definitiva, agraeixo aquests dies al teu costat, sempre són necessaris i em van molt bé. T'estimo, mama».

Manuel Díaz sap que la seva filla ja ho ha superat

Manuel Díaz està molt content i orgullós que la seva filla, per fi, hagi superat tots aquells traumes que li rondaven pel cap.

Alba Díaz
La filla de Manuel Díaz parla dels seus problemes | Instagram (@albadiazmartin)

I és que, després d'haver hagut de recórrer a professionals per tractar la seva salut mental, el torero s'ha adonat del gran canvi que ha experimentat la seva filla. Fa unes setmanes, Alba Díaz es va sincerar com mai a la seva última entrevista per a la revista Elle. En ella, la influencer va parlar, entre d'altres coses, de com havia aconseguit acceptar el seu cos.

▶️ Vídeo del dia

«No m'afecta pujar o baixar de pes, o pujar o baixar de talla. Al final ens hem d'estimar pel que som per dins, pel que podem aportar als altres, pels valors i per la personalitat», va assegurar la filla de Manuel Díaz.

«El cos no és una cosa que m'obsessioni o que em prengui el son, però no m'agraden les comparacions, ni que et critiquin ni encasellin pel físic. Em fa pena que hi hagi persones darrere d'una pantalla intentant fer-te sentir malament».