Kiko Rivera amb un mocador al cap.

Kiko Rivera comprova que mai hi ha hagut amor i que només buscava els seus diners

El fill d'Isabel Pantoja ha estat testimoni de com a un familiar seu l'ha traït

No hi ha dubte que Kiko Rivera està passant aquests mesos d'estiu completament centrat en la professió com a DJ. Mentre que la majoria de personatges públics opten per descansar sota el sol i les platges paradisíaques d'Espanya , el fill d'Isabel Pantoja ha volgut aprofitar per posar-se les piles.

Des que el sevillà no va a la televisió per posar contra les cordes algun membre de la seva família, Rivera ha d'aconseguir diners d'on sigui. Per aquest motiu, ha vist que aquesta època és una molt bona oportunitat per fer concerts a diferents festes i festivals d'estiu.

De fet, el pròxim 15 d'agost té un compromís força especial a Pontevedra amb Soraya, amb qui participarà a les festes que se celebraran en aquesta localitat gallega. Tot i això, no pel fet que es trobi una mica allunyat dels mitjans significa que el seu entorn faci el mateix. I és que d'alguna manera o altra la seva família sempre aconsegueix estar al punt de mira. En aquesta ocasió, ha estat el torn de la seva cosina,  Anabel Pantoja.

Kiko Rivera amb ulleres
Kiko Rivera sap que els mitjans sempre parlaran del clan Pantoja | Instagram

 

La traïció que ha patit Anabel Pantoja

Sens dubte, aquest últim any ha estat força polèmic per a la cosina de Kiko Rivera. Des que va confessar que Omar Sánchez i ella s'havien separat després de casar-se al cap de poques setmanes, tots els mitjans van començar a posar-hi el focus.

A partir de llavors, van començar a sorgir rumors de tota mena, començant per quin havia estat el veritable motiu de la ruptura fins a passar per la teoria d'una infidelitat per part de la influencer.

Per descomptat, tota aquesta situació va empitjorar quan va participar en el famós concurs de Supervivientes, on es va acabar enamorant d'un dels seus companys, Yulen Pereira. Tan aviat com va aterrar a Espanya, la neboda de la cantant es va haver d'enfrontar al seu temor més gran: veure's les cares novament amb la seva exparella.

Tot i això, malgrat que va resoldre tots els comptes pendents que tenia amb ell, Kiko Rivera sap que la polèmica no s'ha acabat. I és que tot indica que la sevillana encara ha d'afrontar un altre escàndol provocat per un amor que va tenir amb un cambrer.

L'autèntic malson d'Anabel Pantoja va arribar quan José María, cambrer i regidor andalús, es va asseure a Sálvame Deluxe per donar el seu testimoni sobre l'afer que va tenir amb la influencer. Així mateix, el jove es va sotmetre al famós polígraf de Conchita i les seves respostes van fer parlar molt.

El convidat especial del programa va assegurar que entre ell i la prima de Kiko Rivera havia existit una relació de mesos. De fet, també va confessar que va continuar el seu afer amb l'exsupervivent abans d'acabar definitivament amb Omar. «Em va dir que ja ho havien deixat, però jo crec que sí que hi ha hagut banyes», va explicar.

«Em va dir que quan tornés de Supervivientes em portaria a Mèxic», va arribar fins i tot a reconèixer. Després d'una entrevista força intensa, ara s'ha sabut una veritat que podria posar en dubte el testimoni de José María.

Segons fonts properes al regidor del Partido Popular, han assegurat a través d'ABC que el jove «sempre va voler ser famós» i que va veure amb la sevillana una oportunitat per aconseguir-ho. A més, han confessat que José María volia «guanyar diners per comprar-se una nova casa».

Per aquesta raó, segons l'entorn de l'andalús, el noi s'hauria acostat a la cosina de Kiko Rivera, una manera d'aconseguir fer realitat tots els seus somnis econòmics i un parany que va posar a la mateixa Anabel.

José María
Captura de pantalla de José María al programa de 'Sálvame Deluxe' | TELECINCO

 

Kiko Rivera, més allunyat que mai dels mitjans

Sens dubte, Kiko Rivera deu haver-se quedat en xoc pel que ha sentit dir sobre José María. Tot i això, tot sembla indicar que el marit d'Irene Rosales té altres assumptes de què preocupar-se. Pel que fa a la seva professió com a DJ, el sevillà ho està donant tot per seguir al peu del canó a l'àmbit musical.

▶️ Vídeo del dia

«Estem preparant nova música, un altre concepte, un altre rotllo. Cal modernitzar-se, si no, t'aïllen», va escriure fa un parell de setmanes.

Això sí, Kiko Rivera té força clar que, de moment, la seva màxima prioritat sembla ser la seva feina, a més a més de la seva vida al costat de les dones més importants per a ell: Irene Rosales, la seva dona, i les seves dues petites filles.