Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique confirma a Andreita el secret a veus sobre el nou bebè

María José Campanario ja hauria donat a llum el seu tercer fill amb Jesulín

María José Campanario i Jesulín d'Ubrique han intentat protegir al màxim el seu embaràs aquests darrers mesos. Tant és així, que l'odontòloga ha limitat les sortides al màxim i són escasses les ocasions en què s'ha deixat veure en públic.

Ni tan sols la seva família entenia el secretisme per part seva. De fet, s'arribava a posar en dubte l'existència d'aquest embaràs inesperat.

Fotografia de María José Campanario amb Jesulin d'Ubrique.
María José Campanario ha intentat protegir el seu embaràs | Mediaset

Malgrat que també opinaven que darrere d'aquest comportament s'amagava la possibilitat que estiguessin preparant una exclusiva en la qual Campanario presumís de panxeta. Tanmateix, tot sembla estar relacionat amb els seus problemes de salut, i és que la dona de Jesulín no sabia com podia arribar a afectar-li la fibromiàlgia que pateix.

Just per això, s'hauria protegit al màxim fins i tot del seu entorn més proper. «Sembla que sigui un tema tabú. No ho entenem», haurien comentat. Un comportament molt diferent del dels altres embarassos, dels quals parlava obertament.

Imatge de Jesulín de Ubrique.
Jesulín de Ubrique està molt enamorat de la seva dona | GTRES

«No sé gaire bé com m'afectarà amb l'embaràs», confessava l'odontòloga sobre la seva malaltia a l'exclusiva que concedien a la revista ¡Hola!. «De moment, estic bé», assegurava. «És cert que estic molt molt cansada, però, per ara, bé».

«També soc conscient que quan neixi el bebè no serà com les altres vegades. Ni tinc la mateixa edat ni la mateixa salut», afegia.

Tot això els portava a prendre la decisió d'allunyar-se del focus mediàtic, malgrat que Campanario sembla estar cada cop més segura i no perdia l'oportunitat de donar suport al seu marit.

María José Campanario, a punt de convertir-se en mare per tercera vegada

De fet, sorprenia amb la seva aparició a El Desafío. «L'adrenalina m'agrada, si no, no faria 21 anys que estic amb el meu marit», reconeixia entre rialles.

I és que l'odontòloga se sotmetia ni més ni menys que a la prova de l'apnea. «He de donar gràcies a l'equip i als companys que han vist els entrenaments. Ell sabia que la prova estava relacionada amb l'aigua, però no sabia què era això».

«Crec que és la prova més romàntica que he vist a la meva vida», comentava Pilar Rubio emocionada. Des d'aleshores, el secretisme ha tornat a envoltar la parella, també perquè Campanario és a la recta final del seu embaràs.

Foto familiar de María José Campanario, Jesulín de Ubrique i els seus fills.
María José Campanario i Jesulín estan a punt d'ampliar la família | GTRES

La dona de Jesulín té previst que el seu fill neixi 13 de juliol, per la qual cosa encara queden dos mesos perquè donin la benvinguda al tercer fill, però és molt probable que la data de part s'hagi avançat a causa dels seus problemes de salut,

Per sort, en aquesta ocasió l'odontòloga ha pogut tenir moltíssim suport de part del seu marit, que l'ajuda molt.

«Aquest embaràs arriba en un moment en què el meu marit no està viatjant contínuament per anar a torejar. Per això estaré força més acompanyada per ell», explicava María José.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
María José Campanario podria tenir avui el seu tercer fill | GTRES

«Imagino que amb la perspectiva de l'edat, perquè vaig donar a llum els meus fills molt jove, estic segura que el gaudiré d'una manera totalment diferent». D'aquesta manera, hi ha qui s'atreveix a aventurar que l'eterna enemiga de Belén Esteban tindria el part programat aquest dilluns, 16 de maig.

I és que el bebè ja estaria perfectament format i seria molt gran. Una gran alegria per a Julia i Jesús, els altres dos fills de la parella, que estan desitjant conèixer el seu nou germà.

Igual que Andrea Janeiro, la primogènita del torero. Fa uns dies, Jesulín es reunia amb les seves dues filles i amb el xicot de Julia a dinar en un conegut restaurant de la capital. Així, deixava clar que volia aprofitar aquests últims moments abans de convertir-se novament en pare.