Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Jesuín de Ubrique

Jesulín de Ubrique: la dinerada que cobrarà per participar en 'MasterChef'

Jesulín de Ubrique serà el concursant més ben pagat de l'edició

Jesulín de Ubrique està de plena actualitat perquè Belén Esteban l'ha tornat a atacar des de 'Sálvame'. Ha revelat que no té relació amb Andrea, la filla que tenen en comú, i que ni tan sols sap on viu la noia. La premsa ha començat a investigar i cada cop es coneixen més detalls sobre la vida del torero: la polèmica està servida.

Jesulín de Ubrique cobrarà una fortuna per participar a 'MasterChef Celebrity', concretament. 30.000 euros per cada episodi. De fet, diuen que és el concursant més ben pagat de la història del programa i que TVEno ha parat fins a convèncer-lo. Però, els problemes creixen per moments i cada cop són més els que consideren excessiu aquest sou.

Jesulín, segons expliquen al portal Informalia, està reprenent la seva carrera professional per necessitat. Recordem que ha estat un temps apartat dels mitjans, però ara ha tornat amb força perquè necessiten els diners. De fet, també ha acceptat ofertes de Telecinco, tot i que té moltes diferències amb la cadena.

Imatge de Bertín Osborne amb Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique ha tornat a Telecinco | MEDIASET

Jesulín participarà a 'Mi casa es la tuya', programa que no sol pagar als seus convidats. Tot i això, suposadament amb ell n'han fet una excepció perquè no estava disposat a tornar a Mediaset.

«Jesús necessita diners i odia Telecinco perquè li han fet molt de mal. No acceptaria tornar a aquesta cadena si no li paguessin gaire bé. Els diners han estat la seva única motivació», assegura un testimoni a Informalia.

Jesulín de Ubrique rep noves crítiques

El d'Ubrique presumptament cobrarà per parlar amb Bertín Osborne. «Desconec la xifra, però, per descomptat, us asseguro que no és petita», assegura la font anterior. I afegeix: «Podria arribar als 100.000 euros».

L'ex de Belén Esteban, doncs, ha tornat a televisió amb magnificència. Però, el problema no és el que li pagui Telecincoperquè és una cadena privada. El tema està en els diners que rebi de TVEper les seves col·laboracions amb 'MasterChef Celebrity'.

Un famós normal cobra 15.000 euros per treballar en aquest programa, però Jesulín en guanyarà 30.000 per episodi. «És el concursant més ben pagat de la història del programa», asseguren.