Primer pla de Jesulín de Ubrique

Jesulín de Ubrique els hi explica a les seves dues filles què passa amb el bebè

Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat

Jesulín de Ubrique està nerviós per l'arribada del seu nou fill. Fa unes setmanes es va rumorejar que el part s'avançaria, fins i tot, alguns mitjans van publicar que el quart fill de Jesulín ja havia nascut.

Finalment, aquesta informació només va ser un fals rumor i tot sembla que l'embaràs avança amb normalitat.

Ara hi ha novetats respecte a l'embaràs de María José i, tant Julia com Andrea, filles grans del torero, s'han assabentat.

Jesulín de Ubrique ho té tot preparat per al part

Jesulín de Ubrique està molt il·lusionat en rebre al seu fill d'aquí poc. D'altra banda, María José, segons El español, «tot i estar molt cansada i trobar-se pesada, està tranquil·la i confia que tot sortirà bé».

Julia ja està avisada que en qualsevol moment haurà de viatjar fins a Arcos de la Frontera, ja que, segons sembla, el part és «imminent». La parella ja ho té tot a punt per a l'ingrés hospitalari i el part es produirà ben aviat, com ja havien programat al seu moment.

El part, segons El español, serà per cesària programada i aquests últims dies d'embaràs estan sent «d'absoluta normalitat».

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario
Jesulín de Ubrique i María José estan travessant una època molt bonica | GTRES

En aquest sentit, la dona de Jesulín de Ubrique és molt estricta perquè segueix al peu de la lletra els consells i indicacions dels metges. Així doncs, està totalment aïllada d'ensurts o qüestions que la puguin preocupar i només surt de casa si és necessari.

Segons fonts molt properes a la parella, «viu apartada de tot estímul que pugui perjudicar el seu embaràs i es pot passar dies sense agafar el telèfon». De fet, molt poques persones hi tenen accés directe, «el seu cercle més tancat», segons diu aquest mitjà.

També cal tenir en compte que l'embaràs de l'odontòloga és de risc. Pateix fibromiàlgia i té 43 anys, per aquest motiu ha d'anar amb compte. Tot i això, els metges ja l'han tranquil·litzat assegurant que els tractaments per a la malaltia no afecten gens la salut del nen.

Jesulín de Ubrique i María José opten pel silenci i la discreció

Jesulín de Ubrique i María José han estat molt discrets durant tot l'embaràs. Només els hem pogut veure a l'entrada o sortida d'alguna revisió mèdica rutinària o acompanyant la seva filla Julia. Tampoc han fet declaracions, ni han confirmat o desmentit els rumors que anaven sortint.

El torero sí que ha aprofitat per reunir-se diverses vegades amb les seves dues filles grans, la Julia i l'Andrea, per informar-les de l'evolució de María José. A la premsa, ni una paraula.

També, s'ha parlat força que presentaran el nou membre de la família a través d'una exclusiva. La seva revista de capçalera és Hola! i és molt probable que en una de les seves pròximes portades hi sigui la parella. Ja van confirmar l'embaràs en aquesta revista el 7 de desembre passat i ara faran el mateix amb el naixement.

Montatge de fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro
Jesulín de Ubrique ha recuperat el temps perdut amb la seva filla gran, Andrea |

A més, el 27 de juliol la parella celebra vint anys de casats, per la qual cosa aquest estiu estarà ple de celebracions i alegria per a la família Janeiro-Campanario.

Qui també s'alegrarà molt del naixement és Andrea, la seva germana gran. Aquest embaràs ha estat el motiu perquè Jesulín i la seva filla reprenguin la seva relació, que s'havia refredat molt. Últimament, se'ls ha vist diverses vegades junts i, ara que la noia tindrà un nou germanet, segurament hi haurà molts més moments per compartir en família.