Muntatge amb les fotos de Jesulín de Ubrique i Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique: quan va ser la darrera vegada que va reunir-se amb Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique té una relació complicada amb Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique està tranquil i sense ser notícia a la premsa rosa, però era fins ara, perquè s'ha tornat a posar al disparador. Tot perquè Belén Esteban, la mare de la seva filla gran, n'ha parlat en un programa d'Univisión. Una filla, Andrea Janeiro, amb qui el torero té una relació realment difícil des de fa anys.

Jesulín de Ubrique ha estat titllat per la seva ex moltes vegades de no exercir com s'espera d'un pare amb Andrea. I sigui cert o no, el que és veritat és que el contacte que han tingut tots dos ha estat molt menys del que correspondria. Tant és així que per conèixer l'última ocasió que 'oficialment' van estar reunits cal retrocedir força en el temps.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Recordarem aquell moment a continuació.

Jesulín de Ubrique i la seva darrera trobada 'oficial' amb Andrea Janeiro

Jesulín de Ubrique sempre s'ha presentat com un entregat pare amb els fills que té amb María José Campanario: Julia, Jesús Alejandro i Hugo. Tot i això, no ha passat el mateix amb la seva primogènita. Belén li ha retret que no hagi estat en moments importants a la vida d'Andrea i, fins i tot, que no hagi col·laborat econòmicament en els seus estudis a Anglaterra.

Muntatge amb les fotos d'Andrea Janeiro, Belén Esteban i Jesulín de Ubrique
Jesulín de Ubrique ha rebut constants retrets de la seva ex per la seva relació amb Andrea Janeiro | Catalunya Diari

Tot això ha comportat que el torero i la seva filla gran no estiguin tan units com seria habitual. La seva relació no és tan fluida com hauria de ser i bona mostra és que són molt puntuals les ocasions en què s'han vist en els darrers anys. En concret, exceptuant quan la jove va viatjar a Cadis per conèixer el seu germanastre Hugo l'any passat, només s'ha pogut saber d'una trobada de tots dos el maig del 2021.

Pel que sembla, va ser Jesulín qui va prendre la decisió de quedar amb Andrea aprofitant una visita que va fer a Madrid per temes laborals. És més, segons es va informar en aquell moment, no van estar sols. A aquesta cita també va hi va acudir la segona filla d'ell, Julia Janeiro, que en aquell instant també residia a la capital.

Primer pla de Jesulín de Ubrique somrient
Jesulín de Ubrique va aprofitar el viatge a la capital per quedar amb les noies | GTRES

D'aquesta manera, el torero va poder gaudir de la companyia de les dues noies durant una estona. Trobada que van aprofitar segur per posar-se al dia de les seves respectives vides i per poder estrènyer llaços. Llaços no només d'ell amb cadascuna, sinó entre totes dues.

Qui va revelar aquesta reunió no va ser cap altra que la mateixa Esteban. Aquesta, a 'Sálvame', va afirmar: «Jesús s'ha trobat amb les filles i em semblava injust no fer-ho saber. No diré absolutament res més, però em sento millor. Ha estat el pare qui ha fet el pas. Només dic que s'han vist».

Jesulín de Ubrique veu incrementada la dificultat per estrènyer vincles amb Andrea Janeiro

Si Jesulín de Ubrique ja tenia abans obstacles per mantenir una relació més propera amb Andrea, els ha vist créixer els últims mesos. És clar, perquè la jove, després d'acabar els estudis universitaris al Regne Unit, se n'ha anat a viure als Estats Units. En efecte, a Los Angeles està iniciant la seva carrera professional en una emissora i, com s'ha informat als mitjans, li va molt bé.

Primer pla de la filla de Belén Esteban, Andrea Janeiro, mirant a càmera amb el rostre seriós
Jesulín de Ubrique sap que Andrea Janeiro ara està vivint als Estats Units | Europa Press

Al torero d'aquesta manera li resulta impossible ara veure-la i quedar amb la seva filla gran, tret que s'animi i decideixi creuar l'Atlàntic. Això sí, sempre els quedarà fer videotrucades, intercanviar-se WhatsApps o parlar per telèfon, però desconeixem si hi recorren de manera habitual. I menys ara que 'Sálvame' ha acabat i la 'princesa del poble' no ens pot oferir informació puntual d'aquesta relació.