Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Jesús Mariñas

Jesús Mariñas va sorprendre la seva família amb la seva darrera confessió abans de morir

Jesús Mariñas va estar analitzant la crònica social fins al final de la seva trajectòria

Jesús Mariñas ha mort als 79 anys a causa d'un càncer de bufeta que el va obligar a ingressar a un hospital madrileny.

Ha passat els seus últims dies molt controlat, però els metges no han pogut fer res per ell i se n'ha anat per sempre. Això sí, ha deixat un llegat inoblidable que no ha descuidat ni un sol moment, ni durant l'etapa més dura de la seva malaltia.

Jesús Mariñas escrivia una columna a la revista 'Diez Minutos' i abans de morir va deixar preparada una reflexió que ha sorprès la seva família. El periodista va analitzar els darrers esdeveniments de la vida d'Isabel Pantoja, un dels personatges més cèlebres premsa rosa.

El gallec coneixia tots els seus secrets, per això les seves paraules tenen tanta importància i són recollides per la resta de professionals de la premsa del cor.

Primer pla de Jesús Mariñas somrient
Jesús Mariñas ha tingut una magnífica carrera. | GTRES

Jesús va deixar amb la boca oberta als seus familiars, demostrant que no hi ha cap malaltia capaç de frenar el seu instint periodístic. Mentre estava ingressat va escriure una crònica que analitzava la darrera notícia que ha rebut Isabel Pantoja.

La cantant ha estat a punt d'entrar a la presó perquè havia estat acusada d'un delicte d'insolvència punible, però,finalment, ha estat absolta.

«El jutge ha dictat sentència absolutòria. Així que Isabel Pantoja no haurà de tornar a ingressar a la presó. Aquesta notícia arriba com un raig d'esperança a la vida de la cantant, ja que estava vivint un dels seus pitjors moments». Aquesta reflexió de Mariñas ha adquirit una rellevància especial, ja que ara sabem que la va fer estant molt malalt.

Els hereus de l'expert en premsa del cor es poden sentir orgullosos, ja que ha estat treballant fins al final de la seva trajectòria. Ha lluitat contra la seva malaltia fins al darrer moment, convertint-se així en un referent per a molts pacients.

També ho és per a les noves generacions de professionals de la comunicació, que lamenten la trista pèrdua que ha vestit de dol el món rosa.

Jesús Mariñas ha estat ben acompanyat

Jesús va dedicar les últimes paraules professionals a Isabel Pantoja, detall que la cantant no hauria d'oblidar, doncs és tot un privilegi. El periodista gaudia d'una molt bona relació amb moltes cares de la crònica social, tot i que era força estricte. No consentia que cap famós mentís ni intentés enganyar el públic, per això sempre treia la veritat a la llum.

Fotomuntatge de Jesús Mariñas i Elio Valderrama
Jesús Mariñas i Elio han estat gairebé 30 anys junts. | Catalunya Diari

Mariñas ha marxat per sempre envoltat dels seus éssers estimats, especialment del seu marit, Elio Valderrama. Aquest darrer es dedica al món de la fotografia i és un bon professional, encara que la seva trajectòria ha estat molt més discreta.

És molt difícil competir contra el gallec, ja que el seu temperament era capaç d'eclipsar qualsevol que es posés al seu costat.

Mariñas ha estat un dels grans enemics de Karmele Marchante, amb qui va coincidir al programa 'Tómbola'. Els dos van saber treure partit econòmic d'aquesta enemistat, fins al punt de protagonitzar diversos anuncis publicitaris junts. Però fora de càmeres es portaven realment malament i amb prou feines tenien contacte, ja que tots dos sabien que l'altre era la competència.

Jesús Mariñas va explicar el que sabia

Jesús va sorprendre els seus éssers estimats abans de morir perquè va treure forces per fer una cosa: opinar sobre els problemes d'Isabel Pantoja. «És clar que sí que pot tornar a somriure després de la sentència dictada pel jutge. No hi ha dubte que a partir d'ara veurem i tindrem una Pantoja diferent, renascuda i renovada», va escriure a 'Diez Minutos'.

Mariñas ha mort, però ens ha deixat un record inesborrable. Les seves exclusives, els seus comentaris i les seves intervencions televisives romandran a la memòria de tothom. A més, el periodista comptava amb un exèrcit de fidels seguidors i uns companys que lamenten enormement la seva defunció.