Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Jiménez Losantos

Jiménez Losantos revela el secret de Rocío Carrasco i Julia Otero

Jimenez Losantos explica tota la veritat

Jiménez Losantos ha deixat sense paraules Rocío Carrasco després de revelar públicament un dels seus secrets més grans. Després de tot l'enrenou que s'ha format amb la seva aparició televisiva pel Dia de la Dona, el comunicador s'ha volgut pronunciar sobre això.

Després de diverses setmanes sense veure la dona de Fidel Albiac pels platós de Mediaset España, la televisiva va tornar a la vida pública per participar en l'especial 8M de 'Días de tele', el nou programa de TVE. Aquell dia Rocío Carrasco va deixar sense paraules Jiménez Losantos en compartir amb Julia Otero i la resta de col·laboradores alguns dels detalls de l'infern pel qual, segons ella, va haver de passar amb el seu exmarit.

A més de posar el focus a la violència física i psicològica, la convidada també va posar damunt la taula un altre dels maltractaments més comuns: la violència vicària. Tanmateix, sens dubte, allò que més va sorprendre tots els seguidors d'aquest nou format va ser l'exclusiva que la televisiva va compartir amb ells. Després que la Justícia hagi sobresegut la seva denúncia contra Antonio David Flores, va anunciar en primícia que els seus advocats estaven estudiant la manera de reobrir el cas.

Imatge de Julia Otero entrevistant Rocío Carrasco
Jiménez Losantos s'ha pronunciat sobre l'última intervenció televisiva de Rocío Carrasco. | TVE

Ara, i després de sentir tot allò que es va dir aquell dia, Jiménez Losantos ha decidit pronunciar-se al programa d'EsRadio. Tanmateix, a més de donar la seva opinió, el locutor ha revelat un dels secrets més ben guardats d'aquella emissió.

Jiménez Losantos, sense pietat contra TVE

Jiménez Losantos no ha tingut pèls a la llengua a l'hora de pronunciar-se, durant l'última emissió del seu programa radiofònic, sobre la polèmica que s'ha generat després de l'última aparició pública de Rocío.

En tot moment, el comunicador s'ha mostrat molt crític amb tot allò que va passar aquell dia i ha assegurat que: «Televisión Española hauria de tenir un límit, que és el de la llei. És a dir, el que no pot fer TVE, empresa pública i que està dedicada a tots els ciutadans espanyols, és no respectar la legalitat vigent». Jiménez Losantos considera que una cadena pública, la qual «tots paguem» i ens fem càrrec d'aquests «supersous i aquestes produccions», no hauria de donar veu a testimonis com el de Rocío Carrasco.

I ha estat, precisament, en aquest moment quan el locutor d'EsRadio i els seus companys han revelat un dels secrets més ben guardats de la intervenció de l'hereva de Rocío Jurado al programa de Julia Otero. Tal com ha confessat Jiménez Losantos, en aquell moment, ell no era conscient de quan havia passat tota aquesta polèmica. En altres casos, abans de fer un programa, «arriba un burofax i el paren». Un procediment que en aquest cas no ha arribat a produir-se.

Pla general de Federico Jiménez Losantos a un 'photocall'
Jiménez Losantos ha estat molt crític amb la filla de Rocío Jurado. | GTRES

Després de sentir el presentador, un dels companys d'estudi ha volgut apuntar en directe que aquell especial «estava gravat des de la setmana anterior. És que, el més greu de l'assumpte és que arriba un dia abans i tant els fa», ha afegit Jiménez Losantos, abans que la seva companya recordés que el burofax d'Antonio David Flores està datat el dia 7 de març.

En aquest escrit, l'advocat de l'exguàrdia civil va voler recordar a Elena Sánchez, presidenta del Consell d'Administració de RTVE, «els passos judicials que ha seguit en tot aquest procés, iniciat per Rocío Carrasco i que va acabar sent denegat pel Tribunal Suprem».

Per això, com que no hi ha «cap condemna» ni cap mena de maltractament físic o psicològic als ulls de la Justícia, Jiménez Losantos considera que els alts càrrecs de TVEhaurien d'haver estat més prudents a l'hora de donar via lliure al testimoni de Rociíto.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!