La duríssima critica que enfonsa encara més Joan Carles: «No soc monàrquica»

El rei emèrit travessa un dels moments més durs de la seva vida

El rei emèrit Joan Carles durant el funeral de la infanta Pilar a El Escorial (Madrid) el 29 de gener del 2020
El rei Joan Carles ha passat a ser un dels membres més criticats de la Casa Reial | Gtres

Ningú posa en dubte que el rei Joan Carles no travessa, ni de lluny, el seu millor moment. Després de tants escàndols, ni tan sols la Casa Reial nega que el monarca emèrit ho està passant malament, sobretot perquè ha anat sumant més i més detractors, entre els quals trobem la mediàtica Mila Ximénez

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

Mila Ximénez, contundent contra Joan Carles

«Jo no soc monàrquica, soc 'juancarlista'. 'Pues toma!', ara resulta que aquell rei 'campechano' ha fet riques les seves amants, i s'ha omplert les butxaques amb gestions que ben podria haver dipositat a les nostres arques», han estat les paraules de la periodista al seu apartat virtual a la revista 'Lecturas'. 

La veritat és que el pare de Felip VI ha passat de ser un dels personatges més estimats de la televisió a convertir-se en un dels més odiats. La seva imatge de monarca simple i directe, pròxim al poble, s'ha anat desgastant amb els escàndols que ha protagonitzat. 

La col·laboradora, decebuda i emprenyada

Tothom recorda l'escandalosa caça a Botswana, per la qual va haver de demanar perdó, i les suposades amants que, de tant en tant, trencaven el seu silenci. «I ara, després de tot això, ens tornarà a demanar perdó, com quan va anar amb la seva 'xicota' a matar elefants?», es pregunta Mila. 

«Estic segura que estarà molt lluny, gaudint de la seva fortuna amb aquells amics que sempre li han oferit allotjament, durant les seves escapades a llocs d'ensomni molt allunyats d'aquest país que ja li ha vist el plomer». Així de contundent ha estat la col·laboradora de 'Sálvame', en un escrit titular com 'El rey desnudo'. 


Comentaris

envia el comentari