Els retocs estètics de la reina Letícia durant la seva quarantena

La monarca s'hauria aplicat botox durant el seu aïllament

La reina Letícia i el rei Felip amb Emmanuel i Brigitte Macron a París (11-03-2020)
La reina llueix un aspecte molt diferent al que presentava a París el passat 11 de març | GTRES

La reina Letícia ha acabat oficialment la seva quarantena després d’haver mantingut el contacte amb Irene Montero i que la ministra donés positiu en coronavirus uns dies després.

Letícia ha volgut tornar a la seva vida professional el més ràpid possible, i un dels seus objectius era mantenir-se al costat del seu marit, el rei Felip, en aquests temps de crisi per la pandèmia del Covid-19 i on la corona es troba molt qüestionada arran les polèmiques donacions del rei emèrit Joan Carles.

Petites diferències en tan sols dues setmanes 

Així, els reis d’Espanya s’han reunit a través d’una videoconferència amb Juan Roig, president de Mercadona. Les imatges dels monarques compartides a les xarxes mostren un gran canvi a la cara de la reina comparant-les amb la seva reunió a París amb Emmanuel i Brigitte Macron.

La seva cara lluïa més grossa del normal, acostumats a la figura molt marcada de la monarca. També s’han eliminat les arrugues de les seves parpelles, i els seus llavis ara estan molt més pronunciats. Letícia hauria aprofitat les seves dues setmanes de confinament per aplicar-se una mica de bòtox, i seria la seva infermera la que l’hagués aplicat de manera senzilla.


Comentaris

envia el comentari