Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Joan Carles

Joan Carles I: tota la informació sobre la mare de la seva filla secreta

El rei Joan Carles hauria tingut una quarta filla amb una de les seves amants

El rei Joan Carles va d'escàndol en escàndol des de fa alguns anys. Així, s'ha revelat la seva relació amb Corinna Larsen i les seves trampes econòmiques, cosa que l'han portat a exiliar-se a Dubai. Però, per si no n'hi hagués prou, ara ha sortit a la llum que va tenir una quarta filla amb una dona que no era la seva dona.

L'emèrit ha vist que aquesta impactant notícia ha vist la llum. I ha suposat que s'hagin començat a donar dades de l'amant que el va tornar a fer pare. Tots aquests detalls te'ls expliquem a continuació.

El rei Joan Carles va ser pare per quarta vegada

Hem conegut que el marit de la reina Sofia ha tingut una atrafegada vida amorosa. Durant el seu matrimoni, ha estat infidel en nombroses ocasions amb tota mena de dones, entre les quals hi ha Bárbara Rey o l'esmentada Corinna. Tot i que la llista de les seves amants sembla que és llarguíssima i gairebé impossible de tancar.

Joan Carles ha vist que ara la seva faceta personal i professional ha vist la llum per culpa de dos periodistes, José María Olmo i David Fernández. Han dut a terme un exhaustiu treball d'investigació i, gràcies a això, han donat forma a un llibre titulat King Corp. El imperio nunca contado de Juan Carlos I.

Aquesta obra veurà la llum pròximament, però ja s'han revelat alguns dels assumptes més controvertits i polèmics que aborda. Entre aquests, hi ha el fet que l'emèrit va tenir una quarta filla després del naixement dels seus tres fills. Una filla de la mare de la qual se n'han revelat algunes dades.

Sabem que el monarca i aquesta noia es van conèixer sent joves, perquè tenien amics en comú i es movien en els mateixos cercles. I és que ella pertany a l'aristocràcia i compartien afició per la caça. D'aquesta manera va ser com es van acostar i van acabar tenint una relació que va propiciar un embaràs.

De l'esmentada amant del llavors rei d'Espanya se sap també que pertany a una família acomodada i de gran poder al nostre país. Als anys 70 va destacar per la seva mentalitat progressista, era habitual de la premsa rosa i, fins i tot, va arribar a ser la musa d'un reconegut modista de l'alta costura.

Imatge dels reis emèrits Joan Carles sortint d'un cotxe i Sofia saludant.
El rei Joan Carles va tenir presumptament una filla estant casat. | GTRES

Com dèiem, Joan Carles i ella van tenir una filla, encara que mai van reconèixer públicament que era dels dos. Tant és així que la dona va exposar que la nena era fruit de la relació que mantenia amb la seva parella, que en aquell moment tenia 70 anys.

El rei Joan Carles veu com surt a la llum la identitat de la seva amant i de la seva suposada descendent

El pare de Felip VI ha comprovat que aquestes dades han donat lloc al fet que ja se li posi nom i cara a l'amant amb què va tenir descendència.

S'ha indicat que aquesta no és cap altra que la comtessa de Montarco. Una dona per qui ell sempre s'ha preocupat que no li faltés de res, ni tan sols feina.

Foto d'arxiu de la comtessa de Montarco, Charo Palacios.
El rei Joan Carles ha vist que s'ha revelat que la comtessa de Montarco és la mare de la seva filla secreta. | GTRES

Joan Carles I ha vist així que també s'ha descobert que la seva presumpta filla no és cap altra que Alejandra de Rojas. Aquesta va conèixer la veritat del seu origen a l'adolescència i mai no ha pogut presumir de pare com a tal.

Sabem d'ella que és discreta, que està ben formada acadèmicament i que, fins i tot, ha estat imatge de determinades marques del país.