Primer pla de Joana Sanz mirant a càmera seriosa.

Les hores més dures de Joana Sanz, la dona de Dani Alves: «Ets una rata»

Joana Sanz està aterrida en comprovar una cosa gravíssima

Dani Alves, l'exjugador del Barça, s'acosta a les dues setmanes a la presó preventiva, després que una jutgessa ho considerés així el darrer 20 de gener. El va enviar a la presó després de la denúncia d'una noia de 23 anys per una suposada violació patida en una famosa discoteca de Barcelona.

Els últims dies s'han anat succeint notícies sobre la situació d'Alves respecte a aquest assumpte tan espinós que li ha canviat radicalment la vida. En els darrers dies la seva dona, Joana Sanz, ha patit els danys col·laterals de tot aquest assumpte que l'està deixant sense forces.

Ara mateix, la model canària de 29 anys, que fa set anys que és al costat de l'exfutbolista blaugrana, està passant per un dels moments més complicats de la seva existència.

Joana Sanz, víctima d'assatjament

Si fa unes setmanes perdia la mare després d'una llarga malaltia, més concretament, a causa del càncer, des de fa 10 dies ha tornat a patir de debò. S'ha hagut d'enfrontar a un problema que afecta el seu marit i que l'esquitxa anímicament, com no podia ser altrament.

Dani Alves i Joana Sanz en la taula 3
L'exfutbolista del Barça, Dani Alves, al costat de la seva parella, Joana Sanz. | Europa Press

Tot i que en un primer moment Joana es va posar del costat del seu marit, a poc a poc la situació ha canviat. La model esborrava totes les fotos que compartia amb l'exculer al seu compte d'Instagram. Una cosa que de segur no li va semblar gens bé al seu actual marit. Per si no n'hi hagués prou, Joana ha rebut moltíssims missatges d'insults i vexacions a través dels privats del seu compte d'Instagram. I així ho va denunciar en diverses històries que fan molta por.

Joana Sanz esclata 

«Ets una filla de p*ta, el teu marit és un violador», es podia llegir en una de les històries que ha compartit i que ha deixat els seus seguidors de pedra.

En un altre missatge, li etziben aquesta barbaritat: «Ara saltes com la rata que ets del vaixell, que s'està enfonsant, però què es pot esperar, que ets una p*ta qualsevol, et van treure de la prostitució, gossa, del més baix que ets». 

«Jo si fos tu, em suïcidaria, i així no pateixes, hahaha, que ets un malbaratament de pell», li diu un altre de la manera més cruel.

Primer pla de Joana Sanz, la dona de Dani Alves, seriosa.
La dona de l'exculer ha rebut missatges lamentables. | GTRES

Aquests insults posen de manifest com està patint la dona de l'exculer, que està totalment superada pels tristos esdeveniments que li han sobrevingut.

El recurs dels advocats d'Alves ja ha estat presentat

D'altra banda, la situació del seu marit a la presó catalana podria millorar. I tot després que el seu nou advocat, Cristóbal Martell, farà tot el que estigui a la seva mà perquè Alves abandoni la presó. Així, aquest dilluns 30 de gener Martell presentava un recurs per convèncer els tres magistrats de l'Audiència Provincial que no hi ha risc de fuga.

Fins i tot, el nou advocat de l'exblaugrana estaria disposat que li retiressin el passaport a canvi de la llibertat del futbolista. A més, ha proposat que li posin al seu client una polsera telemàtica i es presenti cada dia als jutjats de Barcelona.

Les últimes hores, Alves hauria fet unes declaracions des de la presó que s'han filtrat: està tranquil a l'espera d'aquest recurs tan anhelat. «Acceptaré el que vingui, me'n vaig anar de casa amb tot just 15 anys. He superat en la meva vida situacions molt difícils i complicades. Aquesta serà una més que passarà i no tinc por de res», hauria dit l'exculer des de la presó catalana Brians 2.