Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de Lydia Lozano

El marit de Lydia Lozano torna a tenir problemes i aquesta vegada són seriosos

Lydia Lozano, acorralada després de destapar-se el secret del seu marit

Lydia Lozano no es podia creure el que li deien divendres passat al Deluxe, després que el programa convidés una dona realment polèmica, un dels personatges més controvertits que han sortit a la palestra aquest últim any.

Estem parlant de l'examiga especial d'Ortega Cano, Patricia Donoso, que ha tornat a un programa del qual ha dit que «s'enfonsarà com el Titanic». El que va passar divendres passat al plató no va passae desapercebut i ha trasbalsat completament la veterana col·laboradora Lydia Lozano.

La comesa de Donoso era revelar els secrets de l'acabat d'estrenar museu d'Ortega, que està dins del conegut Museu 'El Caserón' de San Sebastián de los Reyes.

Donoso, que en principi havia de parlar d'aquest tema, va carregar durament contra aquesta sala de disposicions de la qual no va destacar res ressenyable. «És ridícul, el que té més valor és la tele», va confessar sobre el museu de l'extorero.

El marit de Lydia Lozano es posa en problemes

El que ningú esperava és que l'advocada se les veuria amb Lydia Lozano a plató per un tema desconegut per al gran públic.

Fotomuntatge de Lydia Lozano i el seu marit Charly seriosos.
Lydia Lozano amb el seu marit, Charly, amb la cara seriosa | CatalunyaDiari

I és que Patricia Donoso va fer una acusació directa i força greu sobre una de les persones que sempre ha estat fidel a Lydia Lozano, un pilar a la seva vida, el seu marit Charly.

Sense cap mena d'escrúpol, l'examant d'Ortega Cano carregava amb duresa contra Lydia Lozano, malgrat que, a priori havien tingut bona relació.

Després d'això, la dona de Charly va quedat descol·locada quan va veure com la criminòloga parlava en uns termes del seu marit que no li van semblar correctes.

 

El que explica la polèmica advocada que enfureix Lydia

En un moment donat, l'entrevista va canviar de terç, per a sorpresa de Jorge Javier, i Donoso, com una guerrera, va començar a deixar caure una revelació que pocs s'esperaven en aquell moment.

Patricia Donoso
Patricia Donoso ha dirigit una greu acusació a una col·laboradora | Mediaset

«Es pot saber per què el teu marit Charly va dient a la gent que no s'ajuntin amb Charles i amb mi?» Així ho preguntava la convidada davant de la mirada atònita de Lydia, que trigava uns segons a respondre.

Després d'aquesta pregunta tan contundent, Patricia posava en context l'audiència sobre aquesta situació tan complicada per a ella i que no li agrada gens.

Tots dos matrimonis tenen uns amics en comú, de sang blava, i el marit de Lydia els havia aconsellat seriosament sobre Donoso i el seu marit, Charles.

«El meu marit no m'ha parlat mai malament de vosaltres»

«Els va dir que no es veiessin amb nosaltres, que pertanyíem a un món fosc», sentenciava Donoso, que ha vist com la canària ha rebutjat la seva informació de cap a peus.

Així les coses, la periodista canària ha defensat a capa i espasa Charly i ha dit el següent sobre aquest tema tan espinós.

Pla de perfil de Lydia Lozano al plató de Sábado Deluxe
Lydia Lozano ha esclatat en ple directe | Europa Press

«A mi, el meu marit no m'ha parlat mai malament de vosaltres, per què faria una cosa així?, això no és cert», ha sentenciat la canària.

La veritat és que totes dues van continuar discutint i el to de l'enfrontament va anar pujant fins que es van acabar proferint crits. Jorge Javier va haver de posar pau enmig d'una baralla que semblava que no tenia fi.

El presentador català, a més, va observar el següent. «Conec molt bé Lydia i sé que ho està passant molt malament amb tot això», va sostenir Jorge Javier. Va ser una nit més en què la canària va patir de valent al plató, com ja ens té acostumats des que la coneixem a Sálvame.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp