Joaquín Prat

Joaquín Prat confirma la notícia que li canviarà la vida

Joaquín Prat s'enfronta a una nova etapa

Joaquín Prat s'ha convertit en una de les cares més reconegudes de Mediaset. La cadena té una confiança cega en ell i així li ho han transmès. A les últimes hores prenien una decisió de transcendència que acabarà afectant de manera important la vida del periodista.

En aquests moments s'ocupa de la conducció d'El programa de Ana Rosa mentre la titular es troba centrada en la seva recuperació. Ha assumit el relleu amb molta naturalitat i amb unes dades d'audiència força acceptables. A les tardes també se'l pot veure a Cuatro al día.

Per tot això, el grup de comunicació ha decidit millorar el contracte de Joaquín. Aquest dimecres es coneixia que havien apostat per allargar la vinculació del presentador amb la cadena. Per tant, continuarà lligat amb Mediaset unes quantes temporades més.

En cap moment s'ha parlat d'anys, encara que sí que fan servir el terme contracte de llarga durada. D'aquesta manera, es convertirà en una de les cares més rellevants de la casa, on va arribar el 2009 després del seu pas per la ràdio.

El més previsible és que amb aquest nou acord, a més d'allargar la seva relació amb el grup, també millorin les seves condicions econòmiques. Tampoc no es pot descartar que en un futur pensin en ell per a nous projectes professionals. De moment és feliç al costat d'Ana Rosa i al capdavant de Cuatro al día, però el veuen capacitat per a desafiaments majors.

Joaquín Prat a 'El programa de AR'
Joaquín Prat seguirà lligat a Telecinco per unes quantes temporades més. | Mediaset
 

Gairebé tota la seva trajectòria a la televisió l'ha desenvolupada als matins de Telecinco. Ara exerceix de copresentador a El programa de Ana Rosa, on condueix la taula del cor. També s'ha ocupat d'El programa del verano durant unes quantes temporades.

Joaquín Prat, a més, es va posar al capdavant d'un format de prime time com Campamento de verano. Sense oblidar tampoc les diferents gales de la Nit de Nadal i Cap d'Any que ha conduït. Des del 2019 presenta l'espai vespertí que s'emet diàriament a Cuatro.

La seva trajectòria professional no ha passat desapercebuda per als espectadors, però tampoc per a la crítica. En els darrers anys ha rebut nombrosos guardons per la seva feina. Entre ells l'Antena de Plata o el Premi FOTUR a la categoria de Mitjans de Comunicació.

Últimament, el periodista nascut a Dinamarca encara que criat a Mallorca, ha anat adquirint un paper mediàtic més gran. Va guanyar més protagonisme als matins de Telecinco a causa de la baixa d'Ana Rosa. Però per la seva situació sentimental també ha esdevingut un personatge de la premsa del cor.

El mes de setembre passat, ell i la seva parella, Yolanda Bravo, decidien trencar una relació que havia durat 12 anys. Fruit d'aquesta relació naixeria un nen.

Joaquín Prat no oblida l'etapa tan dura que ha patit

Joaquín Prat mai no ha parlat de la seva vida privada, però durant la seva participació en l'espai de Jesús Calleja va aconseguir sincerar-se. Admetia que ho havia passat malament durant la separació. «Les coses a vegades no funcionen, per mi ha estat traumàtic», apuntava.

Assegurava que «si es pren aquesta decisió és perquè creus que és el millor per a tots dos i per a la gent que tenim en comú». En tot moment mostrava la preocupació pel menor.

Imatge de Jesús Calleja i Joaquín Prat al programa Planeta Calleja
El presentador es va sincerar fa unes setmanes amb Calleja. | Mediaset
 

A més dels contratemps personals, també va tenir uns quants projectes laborals que el van obligar a parar. «Necessitava desconnectar molt. He tingut un desafiament professional molt gran amb un desafiament personal encara més gran», destacava.

Joaquín Prat està molt centrat en la feina. De dilluns a divendres fa doblet a Telecinco i Cuatro. Però els caps de setmana els dedica a la família i a descansar.