Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro parla massa i confessa què ha fet Andrea amb el bebè

Víctor Janeiro està molt content amb l'arribada del seu nou nebot

Víctor Janeiro i la resta de la família estan de celebració. I és que, malgrat que la data s'ha avançat, el clan Janeiro ja ha donat la benvinguda al seu nou membre.

Aquest dimarts, 7 de juny, María José Campanario va acudir a l'hospital Puerta del Sur de Jerez, on va néixer el seu tercer fill fruit del matrimoni amb Jesulín d'Ubrique.

Segons ha transcendit als mitjans de comunicació, el nadó ha nascut totalment sa i ha pesat al voltant dels tres quilos. Tot i l'edat i els problemes de salut de la mare, tot ha sortit a la perfecció.

Víctor Janeiro somrient
Víctor Janeiro no pot estar més content amb el seu germà | Europa Press

Durant tots els mesos d'embaràs, el germà de Víctor Janeiro i la seva dona van decidir portar el procés a la més estricta intimitat. I, malgrat que alguns pensen que darrere d'aquesta decisió s'amaga una possible entrevista o comunicat, avui dia no se'n sap res.

Com calia esperar, després del naixement del petit, la parella ha rebut molt poques visites. A l'única persona que se li ha vist creuar les portes d'aquest centre mèdic ha estat Beatriz Trapote. L'exsupervivent s'ha mostrat feliç davant de les càmeres.

I, malgrat les insistents preguntes per part dels mitjans de comunicació, la dona de Víctor Janeiro ha decidit ser prudent. «Crec que ells són els que han d'explicar els detalls».

El que no ha estat tan discret ha estat el seu propi marit, que no ha tingut problemes a explicar com ha reaccionat Andrea Janeiro després de saber la notícia.

Víctor Janeiro ho explica tot

Víctor Janeiro està molt emocionat amb l'arribada del nou nadó. Tant és així que no ha pogut amagar el que la seva neboda, Andrea Janeiro, ha fet només assabentar-se de la notícia.

Aquest dimecres, 8 de juny, el naixement del fill de Maria José Campanario i Jesulín d'Ubrique es va convertir en el tema principal del Club social de El programa de Ana Rosa.

Andrea Janeiro mira a cámara
Andrea Janeiro està molt emocionada amb l'arribada del seu germà | GTRES

Durant aquesta tertúlia, Paloma García-Pelayo va donar alguns detalls sobre el tema del moment. Però, sens dubte, allò que més va cridar l'atenció va ser la reacció de la filla de Belén Esteban.

«Els germans estan molt contents, fins i tot Andrea. Segons em diuen fonts molt directes, està molt contenta», ha assegurat la periodista. «S'espera també la seva visita».

Víctor Janeiro s'assabenta del gest de Belén Esteban

Víctor Janeiro no s'esperava que Belén Esteban anés a tenir aquest bonic gest amb María José Campanario i el seu germà. I és que, al contrari del que s'havia comentat les darreres hores, 'la princesa del poble' sí que s'ha posat en contacte amb els pares per donar-los l'enhorabona.

Ha estat ella mateixa qui ho ha confessat davant dels mitjans de comunicació del nostre país. Després de confirmar-se el naixement del nou germà d'Andrea Janeiro, les càmeres d'Europa Press van aconseguir captar la tertuliana a les portes de casa seva.

Muntatge de Víctor Janeiro i Belén Esteban
Víctor Janeiro no esperava aquest gest de Belén Esteban | Catalunya Diari

L'excunyada de Víctor Janeiro i el seu marit actual es disposaven a sortir del seu domicili per acudir a la rehabilitació que la televisiva està fent per recuperar-se de la seva famosa caiguda durant la seva última intervenció a Sálvame.

▶️ Jesulín de Ubrique celebra el nacimiento de su hijo Hugo gastándose un dineral

Estirada en una llitera i amb cara seriosa, Belén va intentar sense èxit esquivar les preguntes de la premsa. I és que, avui dia, la seva reacció al part de María José Campanario és una de les notícies més buscades.

Quan un dels periodistes que es trobaven al lloc li va preguntar pel naixement del nou membre de la família Janeiro, Belén va aixecar el dit polze, confirmant així que ja s'havia posat en contacte amb el germà de Víctor Janeiro per donar-li l'enhorabona.