Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat demana ajuda entre llàgrimes després de saber-se la notícia de l'addicció

Joaquín Prat no aguanta més i admet que la situació és crítica

Joaquín Prat segueix commocionat després de veure com un dels seus germans, Federico, confessava fa uns dies en una cadena de televisió que no en tenia gairebé ni per menjar.

El testimoni esquinçador de Federico Prat, fill del mític Joaquín Prat i Marianne Sandberg, posaven els pèls de punta als espectadors de Canal 8. I és que la situació d'aquest home a El Puerto de Santa María és crítica, i actualment viu d'allò que demana al carrer.

A més a més, aquest mateix llançava un missatge desesperat demanant que li donin una oportunitat per treballar i poder guanyar-se la vida, cosa que no ha pogut fer des de fa anys.

Alhora, el familiar de Joaquín Prat atribuïa la família el següent. «No estic content amb ells i amb prou feines ens parlem, és complicat», sentenciava a l'esmentada entrevista.

Joaquín Prat demana ajuda per salvar el seu germà

En les darreres hores, la mare de Federico i Joaquín Prat ha fet unes declaracions en exclusiva a la revista Semana. Ha parlat per posar de manifest l'angoixa que viu després que hagi sortit la situació crítica del seu fill públicament.

«El meu fill Fede és un addicte, estem desesperats», s'expressava Marianne en aquesta coneguda revista del cor hores després que Federico expliqués la seva terrible situació en una televisió.

Joaquín Prat i el seu germà
Joaquín Prat i el seu germà Federico, en una imatge d'arxiu | INSTAGRAM

«Hem intentat ajudar-lo. Li pago el lloguer mensual, però em truca demanant més diners», continua explicant la mare de l'afectat.

La veritat és que hores abans que es pronunciés la matriarca de la família, Andrea Prat, germana de Joaquín, llançava un comunicat a les xarxes socials. Un comunicat que diversos membres de la família han compartit posteriorment.

La família de Federico Prat, desesperada després de conèixer el seu estat actual

A l'esmentat 'post', s'exposa la complicada situació actual de Federico, alhora que demanen que hi hagi respecte per ell i especialment tota la comprensió per les dificultats que passa.

Andrea Prat
La 'storie' d'Instagram del comunicat que ha donat la família Prat respecte a Federico Prat | ANDREA PRAT @ANDREA.PRAT

«El meu germà Federico és un ésser meravellós amb un cor d'or. És i ha estat sempre estimat a casa, educat, afectuós, sensible i és, malauradament, també un addicte», comença l'entrevista.

«Fa més de dotze anys que la meva mare i nosaltres com a germans hem intentat ajudar-lo. Acompanyant-lo en nombrosos tractaments de rehabilitació, centres de tota mena i també a casa», han explicat.

Això sí, sembla que l'ajuda de la família de l'afectat no li ha valgut de res i Federico es va voler allunyar per sempre de la seva família.

«La nostra família és una pinya per a les coses bones i per a les dolentes»

«Finalment i després d'un dur camí, especialment per a la meva mare, això només ho comprendrà qui hagi hagut de viure el mateix en primera persona. El mateix Fede va escollir viure al sud i continuar amb la seva addicció», prossegueix el comunicat.

Federico Prat
El germà de Joaquín, Federico, ha enviat un missatge alarmant i ha tingut la resposta de la família| 8DIRECTO

«Durant tot aquest temps la meva mare s'ha fet i segueix fent cada mes càrrec del lloc on viu. I, encara que ha tingut oportunitats, ha continuat immers al món. Terrible i immund de les drogues, ja no esperem que algun dia es guareixi. Però sí que tenir privadesa familiar per seguir gestionant-ho de la manera menys perjudicial per a tots», exposava Andrea.

Així, la germana de Joaquín Prat s'ha obert a canal i no ha dubtat a explicar el patiment que pateixen a causa de l'addició del seu familiar.

«Són molts anys de patiment que només nosaltres coneixem. Tant de bo ningú hagués de passar per això. Ni el malalt ni la família que malauradament pateix igual. Jutjar és molt fàcil, però la vida no és blanc o negre, la nostra família és una pinya per al que és bo i per al que és dolent», finalitzava l'extens comunicat.