Primer pla de Joaquin Prat

Joaquín Prat, de dol mentre no hi ha notícies d'Ana Rosa Quintana

Joaquín ha donat el darrer adeu a Elisabet II

Ahir, 19 de setembre, Joaquín Prat i Patricia Pardo van estar de dol. I és que tots dos, només començar l'emissió d'El programa de Ana Rosa, lluïen vestits de negre amb motiu del funeral de la reina Elisabet II.

Així doncs, aquest dilluns que, sens dubte, ha estat històric, es va retransmetre en directe l'últim adeu de la monarca britànica. De manera que, després de deu dies d'actes en honor seu, finalment, va ser enterrada amb el seu marit, Felip d'Edimburg, a la capella de Sant Jordi a Windsor.

Com es podia esperar, aquest esdeveniment summament important ha estat present a tots els espais televisius del nostre país, entre ells, el format que presenten Joaquín Prat i Patricia Pardo. Això sí, aquest esdeveniment arribava en plena absència d'Ana Rosa Quintana.

Ana Rosa Quintana amb posat seriós
La periodista no ha tornat al seu estimat format | GTRES

Joaquín Prat presenta un esdeveniment històric

El 8 de setembre passat, es coneixia la inesperada i trista notícia de la mort de la reina Elisabet II, monarca d'Anglaterra, a l'edat de 96 anys. Només unes hores abans que perdés la vida, la premsa britànica ja va fer saltar totes les alarmes sobre el seu preocupant estat de salut.

Així mateix, va créixer la preocupació quan la majoria dels membres de la família britànica, entre ells els seus fills, es desplaçaven fins al lloc on hi havia la reina: el castell de Balmoral.

Finalment, dijous 8 de setembre a la tarda, les xarxes socials oficials de la Família Reial Britànica van comunicar la trista mort de la monarca. Ara, finalment, l'operació Pont de Londres va acabar, és a dir, el protocol del funeral de l'exreina, al qual s'esperava que els reis i les figures clau de tot el món hi assistissin.

De fet, els primers mandataris que van comparèixer a Londres van ser Joe Biden, Emmanuel Macron i els reis Felip VI i Letícia, per exemple. Així mateix, la ciutat de Londres va acollir més de 500 mandataris i líders polítics, a més de dos mil convidats que van acomiadar-la ahir.

Justament, com que era una ocasió especial, cap programa de la petita pantalla va passar per alt retransmetre en viu aquest esdeveniment històric. Per aquesta raó, només començar El programa de Ana Rosa, Joaquín Prat i Patricia Pardo apareixien vestits de dol en pantalla. En el cas del presentador de Ya es mediodía, optava per lluir un vestit amb corbata, inusual en ell perquè no sol portar-ho.

Respecte a la xicota de Christian Gálvez, es decidia per un vestit negre a joc amb un cinturó a dalt de tot de la cintura. D'aquesta manera, tots dos presentadors van ser els encarregats d'explicar tots els detalls que van oferir-se des de Londres.

Per descomptat, tots els teleespectadors estaven convençuts que ahir també apareixeria la mateixa Ana Rosa Quintana per posar-se al capdavant d'aquest esdeveniment històric. No obstant això, res més lluny.

I és que la presentadora, finalment, torna a estar absent per causes desconegudes. Tot i no reprendre, de moment, el seu lloc de treball, s'espera que ben aviat, potser aquest mes, la madrilenya torni a seure al seu estimat programa.

▶️ Vídeo del dia

Això sí, no hi ha cap dubte que el dia que l'amiga de Joaquín Prat torni definitivament, també serà un dia memorable.

Imatge de Joaquín Prat i Patricia Pardo vestits de dol per a la retransmissió del funeral de la reina Elisabet II
Joaquín Prat i Patricia Pardo vestits de dol per a la retransmissió del funeral de la reina Elisabet II | Telecinco

Últim adeu a Elisabet II

No hi ha dubte que el funeral de la monarca britànica ha sigut un dels esdeveniments històrics més comentats dels últims temps. I és que la mare del rei Carles III va regnar més de set dècades al tron, de fet, un dels regnats més longeus de la història.

I com no podia ser d'una altra manera, el seu comiat va fer-se amb magnificència. Ja ahir al matí es van iniciar els preparatius per donar l'últim adeu a l'estimada exreina d'Anglaterra a l'abadia de Westminster, on van assistir més de 2.000 convidats a la missa.

Un cop acabat l'acte, el fèretre va emprendre rumb fins al palau de Windsor, on, finalment, es va donar la darrera missa i es va enterrar les restes mortals a la capella de Sant Jordi.