Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Joaquín Prat seriós en vestit marró, Amador Mohedano amb rostre neutre, barret blanc, ulleres de sol i jaqueta negra i una casa amb una creu vermella

Joaquín Prat dona l'última hora sobre Amador Mohedano després de quedar-se sense casa

El detall revelador d'Amador Mohedano a Joaquín Prat sobre la identitat de la persona que ha guanyat la subhasta

Fa uns dies, es va confirmar una de les pitjors notícies per a Amador Mohedano. Ha perdut la seva finca de 'Los Naranjos', ubicada a Cadis. S'ha produït mitjançant una subhasta, que ha confirmat el Butlletí Oficial de l'Estat. A més, revela que l'habitatge ha estat adquirit per un preu de 103.309,60 euros.

L'any 2016 l'Agència Tributària li va reclamar més de 300.000 euros i la Seguretat Social 50.000 euros. Amb el pas dels anys, aquesta xifra s'ha anat incrementant. Per aquest motiu, Hisenda li va enviar tres notificacions d'embargament.

Cal recordar que és un habitatge que va deixar Rocío Jurado al seu germà. Motiu pel qual va canviar el seu nom a 'La Más Grande', en homenatge a l'artista.

Muntatge amb la casa dels Tarongers, Amador Mohedano seriós amb un barret blanc i Rocío Jurado somrient amb una brusa taronja
La finca que va deixar Rocío Jurado a Amador Mohedano ja ha estat venuda | catalunyadiari.com, Idealista, Mediaset, Europa Press

Amador Mohedano explica a Joaquín Prat un detall important sobre l'embargament de casa seva

Amador Mohedano va anar al programa de Joaquín Prat per explicar el que opina sobre això. Motiu pel qual va aprofitar la seva intervenció per assegurar que sap qui està darrere de la compra de casa seva.

En principi, el comprador és anònim, de manera que el nom no podria transcendir. Tot i això, Amador Mohedano ha tirat de contactes per conèixer la identitat de la persona que ha comprat el seu habitatge. "Sé perfectament qui ha licitat, ho sé des d'ahir", revelava.

Amador Mohedano somrient en un photocall al 2016
Amador Mohedano revela a Joaquín Prat que coneix la identitat del comprador | GTRES

Arran d'aquestes declaracions, han sorgit moltes especulacions sobre qui podria estar darrere aquesta compra. De fet, es parla que podria ser una persona propera al mateix Amador.

De moment, la seva identitat no ha transcendit. No obstant això, atesa la singularitat d'aquest cas, sembla que el nom podria sortir a la llum aviat.

Amador Mohedano no té intenció de deixar casa seva

Dies abans de la celebració de la subhasta, Amador va comentar que havia parlat amb Hisenda. Després de la conversa, es va mostrar optimista que la subhasta no es produís.

"La quantitat exacta que es deu a Hisenda és cent noranta-nou mil euros, no sé d'on han tret que dec gairebé tres-cents mil, perquè no és cert. Estic negociant amb la inspectora d'Hisenda la situació", assegurava.

Finalment, no la va poder aturar i va acabar perdent l'habitatge. No obstant això, sembla que no l'ha preocupat en excés, ja que no té intenció de mudar-se.

Muntatge amb Amador Mohedano al costat d'una imatge de la finca de Los Naranajos
Amador Mohedano no pensa mudar-se de casa seva | catalunyadiari.com, GTRES, Antena 3

"He dit moltes vegades que la finca no està dividida. I, per tant, en el moment en què es faci efectiva aquesta segregació, la casa és de la meva germana. La meva casa mai la deixaré", declarava.

La raó de la seva posició pot ser que l'altra meitat encara pertany a la seva germana Gloria Mohedano. Es tracta d'un terreny proindivís, per la qual cosa el 50% pertany a ella.

De fet, fa uns dies es va publicar en una revista que Amador estava fent unes reformes a l'habitatge. Un fet xocant atès que la casa ja estava sent subhastada.

La subhasta de l'habitatge d'Amador Mohedano

La venda de la finca ha estat força sonada per part dels mitjans espanyols. Cal recordar que és un habitatge que va deixar Rocío Jurado al seu germà. A més, és una casa gran. Així la definia la pàgina de subhastes:

"Amb cabuda de 3 hectàrees, 70 àrees i 76 centiàrees, es troba dedicada a regadiu i està sembrada de tarongers, tenint instal·lació completa de pou, safareig i canonades per al reg total de la finca. Dins del seu perímetre hi ha una casa composta de diverses habitacions i servei".

Muntatge de dues fotos de la façana de la finca d'Amador Mohedano
La subhasta de la finca d'Amador Mohedano s'ha tancat a 103.309 euros | Mediaset, catalunyadiari.com

Totes les persones que estiguessin interessades en la compra van haver d'ingressar un dipòsit de 15.654 euros. Aquesta quantitat respon al 5% del valor de subhasta.

La primera oferta de la subhasta va trigar a arribar. Es va produir a última hora de la tarda. Moments després es va adjudicar el comprador.

Cal recordar que el preu inicial va ser de 293.095 euros el mes de maig passat. No obstant això, la licitació guanyadora se la va acabar emportant per 103.309 euros.