Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Miguel Ángel Muñoz seriós i el logotip de Telecinco

El nou treball de Miguel Ángel Muñoz a Telecinco genera una sonada polèmica

Miguel Ángel Muñoz, amb la seva determinació, s'enfrontarà a un programa que és realment molt especial per a ell

Miguel Ángel Muñoz és avui notícia al nostre país. I no ho és per la seva tasca com a actor a la televisió o al cinema. Ho és perquè té entre mans un nou projecte laboral a Telecinco.

Miguel Ángel Muñoz somrient amb vestit als premis Talent
Miguel Ángel Muñoz és a un pas d'incorporar-se a Mediaset | Europa Press

Pel que sembla, ell està molt a prop de signar un contracte per convertir-se en presentador d'un nou format culinari a la cadena esmentada. I això suposa polèmica: ni més ni menys que Miguel Ángel Muñoz passaria així a ser rival d'un programa de La 1 molt significatiu a la seva vida. Es tracta de MasterChef.

Miguel Ángel Muñoz: el seu nou i controvertit treball a Telecinco

Miguel Ángel Muñoz va saltar a la fama el 1997, amb la seva incorporació a l'elenc de la sèrie de Telecinco Al salir de clase. Tot i això, va ser la ficció UPA Dance, d'Antena 3, la que li va donar més popularitat i el va convertir en ídol de moltes persones. És més, li ha obert nombroses portes laborals com a actor, però també com a presentador, cantant i director.

En aquests moments, el madrileny està centrat en la seva tasca interpretativa a la sèrie La Moderna, però té un altre projecte entre mans. Segons ha revelat Bluper en exclusiva, és a un pas de signar amb Mediaset per presentar el seu nou programa culinari. Ens estem referint a Next Level Chef.

Espai que és una adaptació de l'americà conduït per Gordon Ramsay i que es desenvolupa a un plató espectacular. Un escenari de tres nivells amb diferents tipus de cuines on els concursants, xefs professionals i amateurs, hauran de demostrar les seves qualitats entre fogons. I sempre assessorats pel seu coach corresponent, entre els quals hi haurà Rakel Cernicharo, Marcos Morán i Francis Paniego.

Captura dels concursants de Next Level Xef dels Estats Units
Miguel Ángel Muñoz està negociant posar-se al capdavant de 'Next Level Chef' | FOX

Miguel Ángel Muñoz sembla que té ganes de presentar aquest talent per fer front a un nou repte professional. Això sí, ha de conèixer que la polèmica està servida. És clar, perquè això suposaria que ell s'erigís en principal rival, dins dels concursos culinaris, de MasterChef.

Sí, del programa en què va participar el 2016 en la seva versió de famosos i del qual es va proclamar guanyador. A més, aquest el va obrir de bat a bat el món de la gastronomia, en què, des de llavors, ha realitzat diversos projectes. Per això, posicionar-se com el seu competidor més destacable pot ser vist com una traïció a aquell, el seu mentor entre fogons.

Captura de 'MasterChef' amb Miguel Ángel Muñoz seriós mirant cap avall, un davantal blanc i un turmix a la mà
Miguel Ángel Muñoz lluitaria per desbancar 'MasterChef' | RTVE

De moment, sembla que el fill de Cristina Blanco encara no ha signat el contracte amb Telecinco, està negociant. Tot i que cada cop és més a prop l'acord entre les dues parts.

Si es fes realitat, passaria a formar part de les incorporacions de la cadena per a la temporada que ve, entre les quals també hi ha Carlos Latre. Humorista aquest que conduirà un programa a prime time, que el portarà a competir directament amb Pablo Motos i David Broncano.

Miguel Ángel Muñoz té un altre projecte com a presentador a punt d'estrenar

Miguel Ángel Muñoz, si accepta la proposta de Mediaset, tornarà a ficar-se a la pell del conductor d'un espai televisiu. En això ja hi té experiència. I la darrera que ha viscut com a tal està molt a prop d'estrenar-se a Max, encara que no hi ha data confirmada.

Exactament, ha exercit com a presentador de l'última edició de Pekín Express, el famós reality que barreja aventura i supervivència. Un concurs que ha estat gravant a Àsia, a racons tan espectaculars com Vietnam. Hi han participat famosos com Gonzalo Miró, Miriam Díaz-Aroca i Octavi Pujades, que han realitzat amb les seves parelles de concurs una ruta de més de 2.000 quilòmetres.

Fotografia de Miguel Ángel Muñoz subjectant una carpeta amb el logo de Pequín Express de HBO Max
Miguel Ángel Muñoz també ha exercit com a presentador de 'Pekín Express' | HBO Max

Sobre aquesta experiència, Miguel Ángel ha manifestat que ha estat “meravellosa en tots els sentits. Però si hagués de fer servir una paraula per definir-la seria sorprenent”.