Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'un primer pla de Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i una camisa groga, Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol armilla blava i jersei vermell i un hospital amb un interrogant

Mayte Zaldívar ja no s'amaga: així respon Julián Muñoz al seu tractament

Mayte Zaldívar explica quin és l'estat de salut de Julián Muñoz després de l'ingrés a l'hospital fa gairebé una setmana

Mayte Zaldívar segueix sent una de les cares més buscades del nostre país després que es revelés el seu casament secret amb Julián Muñoz. Un enllaç que no han admès en cap moment, malgrat que han sortit diverses proves que ho corroboren.

Fa una setmana van saltar totes les alarmes en conèixer la notícia que l'expolític havia ingressat a l'hospital. Diversos mitjans van publicar que el càncer que patia havia entrat en una nova fase, fent empitjorar el seu estat.

Amb el pas dels dies, es va conèixer que havia millorat i que no corria perill. Tot i això, els dies continuen passant i encara no se n'ha produït la sortida. Motiu pel qual s'especula molt sobre quin pot ser el veritable estat de salut.

Julián Muñoz seriós amb ulleres de sol i armilla blava agafant del braç Mayte Zaldívar seriosa amb jersei blau
Mayte Zaldívar visita diàriament Julián Muñoz a l'hospital | Europa Press

Mayte Zaldívar dona els detalls de com es troba Julián Muñoz

Els recents casats havien desaparegut dels focus de la premsa després del seu enllaç. Fins a l'altre dia, que se'ls va veure passejant junts pel jardí de l'Hospital Universitari Costa del Sol de Marbella.

Una vegada més, Mayte Zaldívar ha demostrat el seu suport constant a qui ara ha tornat a ser el seu marit. De fet, no ha faltat ni un sol dia a la visita a l'hospital des que ha estat ingressat.

Fins i tot se l'ha vist entrar amb la companyia de Fernando Marcos, que tampoc no ha volgut faltar a la visita Julián Muñoz a l'hospital.

Mayte Zaldívar i Fernando Marcos caminant amb cares serioses
Fernando Marcos acompanya Mayte Zaldívar per visitar Julián Muñoz | Europa Press

Dilluns passat, va anar-hi al costat d'una de les seves netes i va estar-hi durant diverses hores. S'especulava que podria ser el dia de la sortida. Motiu pel qual hi havia diversos mitjans amuntegats a la sortida de l'hospital.

Tot i això, finalment, no es va produir. Mayte va sorprendre en sortir sense la companyia del seu marit. Es dirigia ràpidament cap al cotxe que l'esperava a la porta, però va voler respondre la premsa. "No, no és avui", deia respecte a l'alta hospitalària de Julián.

Ja fa una setmana que està ingressat. Hem conegut que el seu estat ha millorat molt respecte al dia de la seva arribada. Motiu pel qual se n'esperava la sortida a principis de setmana.

Mayte Zaldívar seriosa amb ulleres de sol i camisa groga a la porta d'un cotxe davant d'un micròfon vermell
Mayte Zaldívar explica que Julián Muñoz està millorant | Europa Press

A més, aquest se sent millor i els ha comunicat als metges que se sent amb forces per sortir. De fet, Mayte ja va explicar l'altre dia que vol marxar a casa i recuperar-se.

Tot i això, sembla que els metges prefereixen esperar i observar detingudament la seva evolució abans de donar-li l'alta hospitalària. Tot i això, podem descartar que corri perill. Així ho va explicar Mayte Zaldívar a la sortida, declarant que "està millor", respecte a la seva evolució.

De moment, no té notícies de quan es podria produir l'alta hospitalària. El que és clar és que Mayte està “desitjant” que això passi.

Podem destacar que, a les imatges, no se la veu excessivament preocupada, sinó, més aviat, força relaxada. De fet, ha fet algunes bromes a la premsa que hi era present. Una actitud que denota que l'estat de Julián Muñoz no és per preocupar-se.

Un detall curiós de la sortida va ser que va marxar en un cotxe conduït per Fernando Marcos. És la segona vegada que va a l'hospital amb ell, encara que aquesta vegada no la va acompanyar a dins.

S'ha especulat molt de si seguien tenint una relació o no després del casament amb Julián Muñoz. El que sabem és que segueixen fent vida junts, però no n'han aclarit res.