Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de Susanna Grisoo amb una foto d'Anabel Pantoja i una cara enfadada

Susanna Griso demana perdó a Anabel Pantoja pel que ha passat a 'Espejo Público'

'Espejo Público' ha emès un vídeo que no ha fet sentir gens bé a Anabel, que ha esclatat a les seves xarxes socials

Susanna Griso s'ha vist obligada a demanar disculpes públicament a Anabel Pantoja després d'un controvertit comentari fet a Espejo Público. La situació es va desencadenar quan la col·laboradora Laura Fa va fer una afirmació sobre la preparació d'Anabel per ser mare. Aquest atreviment ha acabat amb la paciència de la influencer, que ha carregat contra Antena 3 a les seves xarxes.

Anabel Pantoja, coneguda per la seva gran presència a les xarxes socials, no ha trigat a respondre. A través del compte d'Instagram, Anabel mostrava la seva molèstia amb un post contundent. "Crec que la llibertat d'expressió és meravellosa i l'aplaudeixo, però dins un respecte i uns límits".

Anabel, visiblement afectada, va afegir: "No sabeu fins a quin punt podeu tocar l'ànima amb una frase perjudicial amb segones per guanyar un punt al programa".

Muntatge amb el rostre de Laura Fa amb una imatge d'Anabel Pantoja amb David Roal
Laura Fa s'ha vist assenyalada | Instagram, @anabelpantoja00, Mediaset

El comentari de Laura Fa no va passar desapercebut per als seguidors d'Anabel ni per als periodistes que treballen a Espejo Público. Miquel Valls, un dels tertulians de l'espai, també s'ha donat per al·ludit. Susanna Griso ha fet un pas més assegurant que Anabel estava enfadada.

"S'ha enfadat", va comentar Griso en referir-se a la neboda d'Isabel Pantoja. Al plató, Gema López ha recordat que Anabel, que va ser la seva companya a l'extint Sálvame, és una persona "molt intensa". Mentrestant, Laura Fa i Lorena Vázquez van mantenir una postura crítica cap a Anabel, generant un debat acalorat.

Susanna Griso i el seu conflicte amb Anabel Pantoja

Susanna Griso ha decidit resoldre l'assumpte amb una disculpa pública. "En nom d'Espejo Público demano perdó a Anabel i que es distregui de les xarxes", ha declarat. També ha aprofitat per expressar la seva postura sobre les crítiques que Anabel pugui rebre després d'exposar el seu embaràs a les revistes, comentant: "Això és evident, va al sou".

Susanna Griso presentant Mirall Públic aquest dimarts 17 d'octubre a Antena 3
Susanna Grisoo ha demanat disculpes | Atresmedia

L'incident ha posat de manifest les tensions que poden sorgir quan la vida personal de les figures públiques és objecte d'escrutini. Anabel Pantoja, que ha estat una figura mediàtica des de fa anys, ha hagut de bregar amb l'escrutini i els comentaris sobre la seva vida privada. Aquest darrer episodi és un recordatori de com una simple frase pot tenir un impacte profund en una persona.

Anabel Pantoja ha utilitzat les xarxes per expressar el seu descontentament i per defensar el respecte i els límits en la llibertat d'expressió. Per la seva banda, Susanna Griso ha demostrat una vegada més la seva capacitat per manejar situacions delicades en directe.