Joaquín Prat

Joaquín Prat rep la foto i accepta que ella no tornarà perquè és feliç a un altre lloc

Joaquín Prat, obligat a acceptar que res ja no serà com abans

Joaquín Prat porta uns mesos força convulsos tant en l'àmbit personal, com en l'àmbit professional. El periodista és un dels professionals més ben valorats del sector i també se l'estima fora i dins de la professió, a escala humana.

No ha passat ni una sola setmana en què Joaquín Prat no recordés una de les seves grans amigues, Ana Rosa Quintana. El presentador ha tingut unes boniques paraules d'afecte i de suport per al seu cap, mentre ella ha estat lluitant contra el càncer.

Aviat ja farà un any des que es veiés obligada a abandonar la televisió. Durant tot aquest temps, Joaquín s'ha posat al comandament del seu programa, mantenint bons nivells d'audiència i demostrant-ne la versatilitat.

I és que presenta tant un programa d'actualitat, una entrevista o coordina un saló de crònica social amb la mateixa solvència. A més a més, Joaquín és un home d'empresa i ho ha demostrat aquest estiu quan ha produït una de les crisis més importants dels últims temps.

Joaquín Prat, a l'altura de les circumstàncies

Joaquín Prat era un dels principals sorpresos i afectats pel que ha passat aquest estiu a Telecinco. D'un dia per l'altre, la cadena perdia una de les cares més estimades pel públic. A més, tenien per a ella grans plans per a aquesta temporada, per la qual cosa figurava a totes les fotos promocionals.

Fins i tot va ser de les poques que va estar al costat d'Ana Rosa a la gran reaparició pública per la festa de final de curs de la seva productora. I és que, d'un dia per l'altre, Sonsoles Ónega anunciava als seus caps que marxava de Telecincoi se n'anava a la competència.

Allò va caure com un gerro d'aigua freda del qual encara no s'han recuperat a Fuencarral. Ningú entenia res, malgrat les explicacions de la periodista sobre qüestions relatives al projecte professional, al sou, a les condicions, etc.

Sonsoles Ónega i Joaquín Prat
Joaquín Prat no donava crèdit al que passava a ple estiu a Telecinco | GTRES

Joaquín Prat va quedar impactat davant aquest enrenou perquè va tenir poc temps per assumir-ho, ja que una de les següents trucades de direcció després del terratrèmol va ser per a ell.

Joaquín era l'anomenat per la direcció a substituir Sonsoles. Així, perdia el seu estimat programa de les tardes, Cuatro al día, però es posava al capdavant de Ya es mediodía. Sense temps gairebé ni per pensar-s'ho va dir que sí, al servei de la seva empresa.

Per tant, en aquests moments, els matins són de Joaquín. Així, segueix al capdavant del programa matinal, alhora que presenta Ya es mediodía.

A més, veu amb pena com la seva antiga companya i amiga no té cap intenció de tornar-hi. És més, a Telecincotremolen perquè sembla que es convertirà en competència directa de Sálvame.

Per la seva banda, Sonsoles està feliç i encantada amb Y ahora, Sonsoles, el programa que la catapulta com una de les noves estrelles de la cadena oberta.

▶️ Vídeo del dia

Joaquín Prat i la tristesa que el persegueix

Joaquín Prat hi ha hagut també de 'despullar-se' en certa manera. Com a personatge famós que és, ha concedit algunes entrevistes en què ha destapat el seu costat més personal. Separat de la dona de la seva vida, amb un fill de 7 anys i amb un germà víctima de les addiccions.

Aquest darrer aspecte, poc conegut a la vida del presentador, ha deixat tothom sense paraules. I és que sortien a la llum els problemes que Federico, el germà de Joaquín, té amb les drogues, una cosa de la qual el presentador no defugia parlar, explicant el drama familiar que suposa.

L'últim cop que Prat va fer referència a aquesta dolorosa part de la seva vida, va ser aquest dimecres, en veure l'estat lamentable de Camilo Blanes, una altra víctima de les addiccions.

«El drama de moltes famílies, la meva sense anar més lluny», va corroborar. Tot i això, Joaquín Prat és un home fort i afronta el futur amb optimisme i ganes.