Primer pla de Tamara Falcó

Tamara Falcó anuncia la seva boda amb Íñigo Onieva i explica com l'ha convençuda

Tamara Falcó està a punt de fer el pas definitiu

Tamara Falcó ha lluitat molt per desmentir dades que no s'ajusten amb la realitat, sempre ha intentat ser tan sincera com sigui possible. Quan ha d'explicar alguna cosa ho fa, però no consenteix que certs periodistes inventin i especulin sobre la seva vida privada. Recentment, ha demostrat que sap estar a l'altura: ha explicat la veritat a canvi de res.

Tamara Falcó podria haver guanyat molts diners anunciant el seu compromís a la portada de la seva revista de capçalera, però no ho ha fet. Ha preferit compartir el seu bon moment a Instagram, ja que sap que deu molt als seus fidels seguidors. En molt poc temps s'ha convertit en la persona més influent de la xarxa social esmentada, per això està sent tan generosa.

Tamara Falcó
Tamara Falcó ha confessat que es casarà pròximament amb Íñigo Onieva. | INSTAGRAM (@TAMARA_FALCO)

Tamara ha explicat que el seu xicot l'ha convençuda amb un gest molt simple: sempre ha estat generós amb ella i no li ha mentit mai. Certs programes, per exemple Socialité, han posat sobre la taula teories que han fet prou mal. Defensen que Íñigo Onieva s'ho passa massa bé sense la filla d'Isabel Preysler i juguen amb la seva fidelitat.

Tamara està cansada dels rumors, sap que la seva parella no l'ha enganyada mai amb una altra i està disposada a arribar fins al final. Per això, passaran per l'altar pròximament, serà l'esdeveniment de l'any i la família ja està immersa en els primers preparatius. Tots sabien la notícia, però han guardat el secret perquè la influencer volia ser ella qui donés la notícia.

Tamara Falcó revela com se sent

Tamara està completament enamorada d'Íñigo i sap que el millor que pot fer és passar la resta de la seva vida a prop seu. Li ha escrit una carta pública a Instagram mostrant el seu anell de compromís, però no ha donat la data exacta de la boda. El que és evident és que l'esdeveniment capgirarà el país, ja que la premsa feia molt de temps que esperava una cosa semblant.

«Abans de conèixer-te em sentia completa i contenta, però va ser creuar-nos i que la meva vida fes un gir a millor, totalment inesperat». La marquesa de Griñón li ha dedicat unes paraules boniques al seu promès per aclarir com la fa sentir. No ha tingut mai en compte els rumors i sempre ha apostat per ell, no ha trigat a deixar-se convèncer.

Falcó ha mostrat orgullosa la joia que li ha regalat Íñigo per convèncer-la, junts faran el pas final i estan molt feliços. «Escric amor perquè s'ho mereix i aquesta felicitat que descric és el resultat d'aquest respecte, afecte i admiració que tenim» La filla d'Isabel Preysler ha deixat d'amagar els seus sentiments reals, ja que se sent orgullosa de la seva relació.

▶️ Vídeo del dia