Primer pla de Joaquín Prat.

Joaquín Prat revela per fi el vertader estat de salut

Joaquín Prat s'ha pronunciat al respecte al programa d'Ana Rosa Quintana

Joaquín Prat no es podia creure què acabava de veure. I és que en els seus gairebé 15 anys treballant a la petita pantalla, no havia vist mai res igual.

Aquest dilluns, 25 d'abril, una de les seves companyes de cadena ha patit un aparatós accident en directe. Durant l'emissió de 'Sálvame', Belén Esteban ha patit una caiguda que ha acabat portant-la a l'hospital.

Joaquín Prat
Joaquín Prat no donava crèdit al que acabava de passar. | Mediaset

Els col·laboradors del programa de les tardes, van haver de recrear una de les primeres proves de la nova edició de 'Supervivientes 2022'.

Aquest desafiament consistia a penjar-se d'una barra i aguantar el màxim de temps possible. I, encara que a priori semblava fàcil, hi va haver un moment en què els braços de la princesa del poble van flaquejar i va caure a terra.

«El turmell, M'he trencat el turmell», va assegurar la companya del presentador al veure que no podia aixecar-se. «No facis res, tranquil·la. En qualsevol cas és el turmell, tampoc és el cor», va dir Jorge Javier per intentar treure ferro a l'assumpte.

Paral·lelament, Lydia Lozano ha assegurat que la seva contrincant no estava exagerant. «L'he vist quan ha caigut i he sentit l'espetec. Belén no és gens rondinaire. M'he adonat que estava dient la veritat, el dolor era insofrible».

Després d'aquest moment que ja quedarà per a la història de la televisió del nostre país, diversos amics i companys de professió, entre els quals Joaquín Prat , han volgut enviar ànims a la de Paracuellos.

Joaquín Prat revela l'estat de salut de la Esteban

Joaquín Prat, ha estat un dels primers que s'ha pronunciat públicament sobre l'accident que ha patit Belén Esteban a les instal·lacions de Mediaset España.

Encara que només han passat unes hores des que es va produir la caiguda, el presentador ha volgut enviar-li un missatge de suport a la seva companya.

Joaquín Prat a 'El programa de Ana Rosa'
Joaquin Prat li envia tot el seu suport a Belén Esteban. | Telecinco

Durant l'emissió d'aquest dimarts del magazín de Telecinco, Joaquín Prat s'ha pronunciat sobre això , representant tot el seu equip. I, encara que no ha estat la seva intenció, el periodista ha donat algunes dades sobre com es troba la tertuliana.

«Belén, t'enviem un petó enorme si ens estan veient. Tant de bo et recuperis molt aviat, jo estic convençut que ho faràs. Et vas comportar ahir com una autèntica campiona, un trencament de tíbia i peroné és dolorosíssim i tu vas aguantar com poques».

Joaquín Prat al·lucina amb els comentaris que està rebent Belén

Joaquín Prat no ha pogut amagar el seu rebuig després de llegir alguns dels comentaris que Belén Esteban està rebent a través de les xarxes socials. I és que, després d'emetre's aquesta dolorosa caiguda, molts seguidors del format s'han volgut pronunciar sobre això.

Encara que la gran majoria han enviat ànims a la col·laboradora de 'Sálvame', n'hi ha molts que han aprofitat l'ocasió per carregar amb duresa contra la mare d'Andrea Janeiro.

Caiguda de Belén Esteban a 'Sálvame'
Belén Esteban rep diversos comentaris ofensius a causa de la seva caiguda a 'Sálvame'. | Mediaset

«Bé, cal ser positius. Dins del dolent, hi ha alguna cosa bona sempre. I és que deixarem de veure-la i de sentir-la durant un temps. Tot i això, li desitjo el millor», va escriure un usuari d'Instagram.

A més, n'hi ha d'altres que pensen que es tracta d'una estratègia de la 'Fábrica de la Tele' per guanyar audiència. «Ja inventeu qualsevol ximpleria per tenir audiència».

«Seguiu en la vostra línia. Per tal de guanyar audiència feu el que sigui, així us va i damunt el dictador rient quan diuen el que l'ha passat. Teniu molta classe, se us nota un munt... Per això continueu perdent seguidors».