Imatge d'Olga Moreno.

Olga Moreno llença les paraules més dures contra Marta Riesco i reobre la guerra

Olga Moreno ha donat per fi la seva versió de la dolorosa història familiar que ha viscut

Olga Moreno per fi ha trencat el seu silenci. Les seves paraules prometen ser molt polèmiques i donaran molt que parlar durant uns quants dies a la televisió.

L'encara dona d'Antonio David Flores s'ha resistit durant molts mesos a parlar, malgrat que al seu voltant no parava de créixer la polèmica.

Mentre que el seu matrimoni s'ensorrava i creixien els rumors sobre la seva implicació en els assumptes econòmics d'Antonio David, ella estava en silenci. Ro Flores fitxava per Telecinco, on parlava dels drames de la família, i començaven a atribuir-li nous xicots a Olga.

▶️ Antonio David Flores habla por primera vez de su relación con Marta Riesco

Ella seguia amb el seu somriure mentre caminava pel carrer i sense respondre cap de les preguntes dels periodistes. Doncs bé, aquest dimarts 27 d'abril això ha canviat i Olga Moreno ha donat la seva primera i extensa entrevista a la revista Semana. Les seves paraules no deixaran ningú indiferent.

I a Antonio David Flores i a Marta Riesco, els deixarà directament «en xoc».

Olga Moreno es refereix a Marta Riesco com 'l'altra'

Tot i els esforços d'Antonio David per normalitzar la situació actual i mantenir una doble vida, Olga no està còmoda. «No em mereixo el que m'ha passat», diu la sevillana que explica haver-ho passat fatal durant tot aquest temps.

«Em vaig trencar del tot quan el meu marit va pronunciar la paraula separació». Segons la revista Semana, Olga ho ha passat fatal durant tots aquests mesos, malgrat haver aparentat tranquil·litat davant les càmeres. Encara no ha superat la ruptura amb el seu marit, del qual diu que «ningú estimarà mai Antonio David com jo l'he estimat».

Entre llàgrimes i amb la veu trencada durant més de dues hores de conversa, l'Olga explica el moment que va marcar un abans i un després a la seva vida. I va ser el dia de la famosa portada en què es va destapar que Antonio David vivia a casa de Marta Riesco. La mare de Lola Flores explica que «he lluitat pel meu matrimoni fins que he vist el meu marit amb una altra».

I és que malgrat els esforços de Riesco per normalitzar aquesta situació i per convertir-se en la parella 'oficial' d'Antonio David, aquest segueix casat amb Olga.

Muntatge Olga Moreno, Marta Riesco i Antonio David Flores
Olga Moreno ha estat dura amb Marta Riesco i Antonio David | Catalunya Diari

Olga, amb la consciència tranquil·la i amb ganes de tirar endavant

Olga Moreno no pot amagar que encara no ha superat la seva separació, ja que ha estat amb la seva parella durant 20 anys. Si bé elogia que l'exguàrdia civil és molt bon pare, la sevillana no es queda curta a l'hora de criticar-lo com a marit.

Olga se sent «decebuda» amb ell i amb tota la situació que ha provocat, i encara es troba en fase de superació de la seva ruptura. Reconeix que la seva relació amb ell és cordial, com es va veure en la celebració de l'aniversari de l'home, al qual l'Olga va anar, el cap de setmana passat. No obstant això, li costa passar pàgina i començar una nova etapa com a dona separada.

Tot i que s'ha rumorejat que tenia nou xicot, Olga encara està vivint el dol per la seva ruptura matrimonial. El suport dels fills d'Antonio David, Ro i David, i de la nena que tenen en comú, la Lola, ha estat i és fonamental per a la sevillana.

Actualment, és una dona trencada i així ho ha volgut explicar, per fi, en una publicació escrita. Segons ha explicat el periodista de Semana, Iván Reboso, a Telecinco, «Olga és una dona traïda, té molt dolor. Va venir com a guanyadora de Supervivientes i va rebre el cop més dur que podia rebre».

Olga s'ha esplaiat a gust amb declaracions rotundes i sinceres que ajuden a entendre què ha passat realment en aquest triangle amorós.